۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۸

رئیس دانشگاه بیرجند:

بحران آب در خراسان جنوبی کمتر از دریاچه ارومیه نیست

بحران آب در خراسان جنوبی کمتر از دریاچه ارومیه نیست

بیرجند- رئیس دانشگاه بیرجند گفت: بحران آب در خراسان جنوبی کمتر از بحران دریاچه ارومیه نیست و شاید این ناتوانی ما مسئولان بوده که نتوانسته ایم این بحران را نشان دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل خلیلی صبح شنبه در آیین تودیع و معارفه استاندار خراسان جنوبی که به نمایندگی از مدیران استانی سخن گفت، اظهار کرد: استان خراسان جنوبی استان فقیری بوده و محرومیت در این استان فراتر از حالت عادی است.

وی بیان کرد:با تمام این مشکلات استان خراسان جنوبی استانی مستعد و فرهنگی بوده که چهره خود را سرخ نگه داشته است اما واقعا سرخ نیست.

رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به رتبه های برتر استان در امنیت، عنوان داشت: هرچند این امنیت نتیجه تلاش نیروهای نظامی است اما فرهنگ در این امر جایگاه اصلی را داشته است.

دانشگاه بیرجند به عنوان دانشگاه مادر در سطح دو دانشگاه های کشور شناخته شد

وی همچنین به بهره وری آموزش عالی در استان طی ۱۱سال گذشته اشاره کرد و گفت: طبق آخرین رتبه بندی ها دانشگاه بیرجند به عنوان دانشگاه مادر در سطح دو دانشگاه های کشور شناخته شده است.

خلیلی، توسعه آموزش عالی را لازمه توسعه استان عنوان کرد و گفت: امنیت در گروه نگهداشت جمعیت بوده و دانشگاه های استان با ۵۰هزار دانشجو قطب نگهداشت جمعیت است.

رئیس دانشگاه بیرجند با تاکید براینکه این استان نیازمند خدمت به عوام به دور از عوام زدگی و عوام فریبی است، بیان داشت: مردم استان نیازمند خدمت بدور هر گونه افراط و تفریط هستند.

خلیلی با اشاره به اینکه زمانی خشکسالی پیرمردها را به کنج آفتاب کشانده بود و امروز آن ها را به صف تانکرهای آبرسانی کشیده است، عنوان داشت: بحران آب در خراسان جنوبی کمتر از بحران دریاچه ارومیه نیست و شاید این ناتوانی ما مسئولان بوده که نتوانسته ایم این بحران را نشان دهیم البته دور افتادگی از مرکز خود در این کاستی نقش داشته است.

وی با اشاره به اینکه جوانان روستا به امید اشتغال به شهرها می آیند اما بدون اشتغال خجل زده می خواهند به روستا برگردند اما در روستا نیز چیزی باقی نمانده است، افزود: از وزیر کشور انتظار داریم که استاندار جدید را در این راه همراهی کند.

خراسان جنوبی پرتال تعامل با افغانستان شود

وی ادامه داد: آیا این استان نمی توانست به عنوان سه استان پایلوت در اجرای اقتصاد مقاومتی باشد؟ و آیا نمی توانستیم تهدید مرز را به عنوان فرصت برای استان تبدیل کرده و بازار تشنه آن ها را تامین کنیم؟

وی با تاکید بر اینکه این استان می تواند پرتال تعامل با افغانستان شناسانده و فعال شود، بیان کرد:در افغانستان ظرفیت های زیادی وجود دارد و در استان نیز پتاسیل های زیادی داریم که می تواند پرتال تعامل با افغانستان باشد.

خلیلی ادامه داد: یکی از این ظرفیت ها ۳۳۰عضو هئیت علمی در دانشگاه بیرجند و یک هزار عضو هئیت علمی تشنه خدمت است.

وی تاکید کرد:مجموعه آموزش عالی آماده هر گونه همکاری با مدیریت استان بوده و آماده انعقاد تفاهم نامه در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی با افغانستان هستیم.

کد خبر 3700303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha