۲ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۲۲

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه مطرح کرد:

آشپزی خاورمیانه متاثر از آشپزی ایرانی است/نقش غذا در جذب گردشگر

آشپزی خاورمیانه متاثر از آشپزی ایرانی است/نقش غذا در جذب گردشگر

کرمانشاه- مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با تاکید بر نقش غذاهای بومی و محلی در جذب بیشتر گردشگران گفت: آشپزی ایران جایگاه ویژه ای در جهان دارد و آشپزی خاورمیانه متاثر از آن است.

به گزارش خبرنگار مهر، جلیل بالایی عصر سه شنبه در مراسم افتتاح جشنواره منطقه ای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» که با حضور هنرمندانی از استان های کرمانشاه، کردستان، ایلام و همدان در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد برگزار شد گفت: معرفی غذاهای بومی و محلی و توسعه گردشگری از اهداف برگزاری این جشنواره سه روزه است.

وی با اشاره به بخش های مختلف جشنواره گفت: طبخ و عرضه غذاهای محلی، دمنوش های بومی و محلی، برگزاری مسابقه آشپزی و معرفی فرهنگ بومی و محلی استان های شرکت کننده در قالب غرفه های برپا شده از جمله بخش های این جشنواره است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از حضور هتلداران و رستوران داران برتر استان های شرکت کننده در این جشنواره خبرداد که با یکدیگر رقابت می کنند.

وی با بیان اینکه ایرانیان پس از کشورهای چین و روم دارای جایگاه سوم در جهان است گفت:  آشپزی ایرانیان به حدی بوده که در بسیاری از موارد تاثیر آن در آشپزی هندی، عربی و ترکی متاثر از آشپزی ایرانی بوده است.

بالایی افزود: ایران سابقه درخشانی از دیرباز در آشپزی و تنوع غذایی داشته  و آشپزی تمام منطقه خاور میانه از آشپزی ایرانی متاثر شده است.

وی گفت: بسیاری از گردشگران، خصوصا گردشگران خارجی در سفر به استان هایی چون استان ما به دنبال شاخص های متمایز کننده از سایر نقاط چون غذاهای محلی هستند و این جشنواره می تواند فرصتی برای تقویت گردشگری استان محسوب شود.

بالایی تصریح کرد: بسیاری از غذاها و شیرینی های محلی استان به عنوان یک برند مطرح است که می تواند در این جشنواره به صورت ویژه تری معرفی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در پایان ابراز امیدواری کرد جشنواره فوق بتواند نقش تاثیر گذاری در توسعه فرهنگی گردشگری داشته باشد.

کد خبر 3750164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha