سرهنگ نصرالله بیگلری در گفتگو با خبرنگار مهراظهارداشت: قزوین با هفت استان کشور هم مرز و در مسیر تردد ۱۲ استان مهم کشور است به همین دلیل بیشترین ترددها در جاده های این استان صورت می گیرد.
وی افزود: در روزهای پایانی تعطیلات تابستانی شاهد بار ترافیکی سنگینی در محورهای مواصلاتی استان هستیم و امروز پنجشنبه در مسیرهای قزوین به زنجان و بالعکس، رشت به قزوین و کنار گذر قزوین به رشت شاهد ترافیک سنگین هستیم.
رانندگان با آرامش سفر کنند/ عجله نکنید
سرهنگ بیگلری بیان کرد: از آنجا که مردم چند روزی است در سفر بوده اند معمولا دربازگشت کمی عجول هستند و گاهی مقررات را نادیده می گیرند که این موضوع می تواند حادثه ساز باشد.

رئیس پلیس راه استان قزوین تصریح کرد: از رانندگان و سرنشینان آنها انتظار داریم در بازگشت حتما با آرامش سفر کنند و پس از دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا دچار خواب آلودگی نشوند.
۴۰ درصد تصادفات استان ناشی از خستگی است
سرهنگ بیگلری یادآورشد: متاسفانه ۴۰ درصد تصادفات جاده ای در استان ناشی از خواب آلودگی و خستگی است لذا استراحت پس از چند ساعت رانندگی می تواند از سوانح کم کند.
وی اضافه کرد: بیشترین علت سوانح در محورهای مواصلاتی استان بی توجهی به جلو، رعایت نکردن فاصله با خودروی جلویی، تغییر مسیر ناگهانی، سبقت و سرعت غیرمجاز و ۴۰ درصد ناشی از خستگی است.
سرهنگ بیگلری بیان کرد: برخی مسیرهای استان قزوین از جمله قزوین به همدان و قزوین به ساوه جاده دوطرفه و کم عرض است لذا از رانندگانی که در این محورها تردد می کنند درخواست می شود از تجاوز به چپ و سرعت و سبقت غیرمجاز جدا خودداری کنند.

۳ درصد رانندگان تخلف می کنند
وی اظهارداشت: خوشبختانه ۹۷ درصد رانندگان به رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی پایبند هستند و تنها ۳ درصد تخلف می کنند که با فرهنگ سازی و نیز اعمال شدید قانون امیدواریم این میزان نیز کاهش یابد و شاهد سوانح کمتری در جاده ها باشیم تا سفرهایی ایمن محقق شود.
سرهنگ بیگلری در ادامه از رانندگان خواست با رعایت قانون و سرعت مطمئنه در بازگشت از سفر خود مسافرتهایی ایمن و بدون حادثه را موجب شوند.


نظر شما