پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۲۸

استاندار مرکزی مطرح کرد؛

۱۳۰پروژه نیمه تمام میلیاردی استان مرکزی در انتظار اعتبار

۱۳۰پروژه نیمه تمام میلیاردی استان مرکزی در انتظار اعتبار

اراک- استاندار مرکزی گفت: هم اکنون ۱۳۰پروژه نیمه تمام بالای یک میلیارد تومان اعتبار در استان وجود دارد که در سفر رئیس جمهور و هیات دولت، تخصیص بودجه برای تکمیل این پروژه ها پیگیری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری مرکزی، محمود زمانی قمی اظهار داشت: ظرفیت های سفر پیش روی رئیس جمهور به استان، به خوبی راهبری و تدبیر شده که در این سفر حل مسائل و مشکلات استان به اندازه امکانات دولت مدنظر است و اجرای مطالباتی را پیگیری می کنیم که در حد مقدورات دولت باشد.

وی با اشاره به پروژه های نیمه تمام بالای یک میلیارد تومان استان، گفت: در استان مرکزی حدود ۲۱۰پروژه با این شرایط وجود دارد که به سال های قبل از ۸۴ و همچنین سال های ۸۴ تا ۹۲ مربوط است.

استاندار مرکزی افزود: از این تعداد ۸۰ پروژه تکمیل و به بهره برداری رسیده اند و بقیه در حال اجرا است.

زمانی قمی ادامه داد: در دولت یازدهم ۴۴پروژه بالای یک میلیارد تومان در استان مرکزی آغاز شده که از این تعداد ۳۷ پروژه در حال اجرا است و هفت پروژه به بهره برداری رسیده است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در سفر رئیس جمهور به استان تخصیص صددرصدی برای پروژه های دارای ردیف اعتباری، کانون توجه قرار گرفته و برای تحقق این سیاست هفته گذشته پیگیری های لازم در  سازمان برنامه و بودجه انجام شده است.

زمانی قمی گفت: این پروژه ها در حوزه های مختلف نظیر حوزه تاریخ، فرهنگ و تمدن بزرگ استان، حوزه تولیدی، زیربنایی و زیرساختی، حوزه ورزش و جوانان و دیگر حوزه ها تعریف شده اند و در نقاط مختلف استان پراکنده هستند.

وی ادامه داد: بخشی از پروژه های دارای اهمیت و فاقد ردیف اعتباری که بهره برداری از آنها در توسعه استان نقش مهم دارد دسته بندی شده اند و در جلسه ای که با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد، مطرح می شوند.

استاندار مرکزی با اشاره به ظرفیت های استان، گفت: استان مرکزی استانی تولیدی و اقتصادی است و ۱۶ میلیون لیتر بنزین مصرفی روزانه کشور در اراک تولید می شود و تاثیر این استان در بسیاری از حوزه ها و در اقتصاد ملی کاملا ملموس است.

وی ادامه داد: در راستای راه اندازی واحد های تولیدی،  ۱۴۱۵ واحد را در حوزه صنعت و کشاورزی و حدود ۵۰ طرح را در حوزه گردشگری شناسایی کرده ایم که در جلسه با رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک ها مطرح و پیشنهاد و سقف خود را در حوزه ریالی و ارزی بیان خواهیم کرد.

کد خبر 3796901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha