به گزارش خبرنگارمهر، حجت شعبانپور در حاشیه بازدید از ستاد مدیریت بحران شهرستان فومن که صبح پنج شنبه انجام شد ضمن قدردانی از کلیه دستگاه های خدمات رسان شهرستان در اجرای اقدامات به موقع، اظهار کرد: خوشبختانه عملکرد ستاد مدیریت بحران شهرستان فومن تاکنون مطلوب ارزیابی شده است.
وی با اشاره به اینکه براساس گزارشات سازمان هواشناسی این وضعیت به صورت موردی تا ظهر امروز ادامه دارد، گفت: براساس همین گزارشات بیشترین بارش ها استان در رشت، صومعه سرا، فومن و انزلی بوده است.
معاون عمرانی استاندار گیلان با تأکید برضرورت آمادگی همه دستگاه ها با توجه به شرایط آب و هوایی و احتمال یخ زدگی، تصریح کرد: انتظار می رود دستگاه های خدمات رسان آمادگی کافی برای ارائه خدمات در این شرایط به شهروندان را داشته باشند.
حضور ۲۰ اکیپ برای رفع مشکل قطعی و نوسات برق در فومن
فرماندار فومن در ادامه این نشست با اشاره به عملکرد مطلوب دستگاه های خدمات رسان از ساعات ابتدایی بارش برف در سطح شهرستان، گفت: تنها مشکلی که در این مدت در سطح شهرستان مشاهده شده قطعی و وجود نوسانات برق بوده است.
میرشمس مومنی زاده با بیان اینکه طی تماس با مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مشکل شهرستان اطلاع رسانی شد، افزود: خوشبختانه با حضور قائم مقام شرکت برق و حضور ۲۰ اکیپ از استان مشکل قطعی برق تا حد بسیار زیادی در سطح روستاهای شهرستان مرتفع شده است.
وی با اشاره به وضعیت عادی و تردد راحت در مسیر فومن به ماسوله، اظهار کرد: در مسیر قلعه رودخان به دلیل بارش سنگین برف تردد با کندی انجام می شود.
به گفته این مسئول کلیه راه های فرعی شهرستان فومن باز بوده ولی تردد در این مسیرها به دلیل وجود برف در سطح معابر به کندی صورت می گیرد.
نظر شما