پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۳۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

هفته فرهنگی کرمانشاه در جزیره‌ قشم برگزار می‌شود

هفته فرهنگی کرمانشاه در جزیره‌ قشم برگزار می‌شود

قشم - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم از برگزاری هفته فرهنگی استان‌های کرمانشاه و اصفهان در جزیره قشم خبر داد.

حجت‌الاسلام سید مهدی موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر هدف از برگزاری نمایشگاه‌های هفته فرهنگی استان ها در قشم را تبادل فرهنگی بین استان‌های کشور و آشنایی مردم مناطق با فرهنگ و آداب و رسوم شهرها و استان‌های مختلف دانست.

وی افزود: این نمایشگاه در برگیرنده آداب و رسوم مردم استان کرمانشاه اعم از صنایع دستی، غذا، لباس، سوغاتی‌ها، موسیقی، رقص محلی و آیین‌های استان کرمانشاه است که به مدت شش روز از هفتم تا دوازدهم دی‌ماه در محوطه «سینما دریا»ی قشم در قالب ۳۵ غرفه برگزار می‌شود.

موسوی اجاق گفت: پس از آن در اواخر دی‌ماه سال‌جاری هفته فرهنگی استان اصفهان نیز در همین مکان برگزار خواهد شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم تشریح کرد: برگزاری هفته‌های فرهنگی استان‌ها در مناطق آزاد کشور بر اساس تفاهمنامه‌ای بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد است که اخیرا در منطقه آزاد انزلی هفته فرهنگی دو استان کشورمان برگزار شده بود و بر همین اساس استان‌های کرمانشاه و اصفهان سهمیه قشم در نظر گرفته شدند.

وی افزود: هدف از برگزاری هفته‌های فرهنگی در قشم، آشنایی مردم جزیره با آداب و رسوم سایر شهرها و جاذبه‌های گردشگری استان‌های کشور است؛ وی افزود: ما نیز متقابلا هفته‌های فرهنگی قشم را در سایر استان‌ها برگزار خواهیم کرد و با حضور هنرمندان جزیره به عنوان سفیران فرهنگ و هنر قشم، ضمن معرفی هر چه بیشتر فرهنگ، آداب و رسوم و صنایع دستی جزیره در استان‌های کشور به جذب بیش از پیش گردشگر کمک می‌کنیم.

اجاق گفت: خیلی‌ها از قشم تنها نامش را شنیده‌اند لذا ما می‌توانیم با این نوع تبادلات فرهنگی، فرهنگ غنی مردم جزیره‌ی قشم را بیش از پیش به کشور معرفی کنیم.

گفتنی است نمایشگاه هفته‌های فرهنگی استان‌ها از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برگزار می‌شود؛ مجری آن در استان‌ها ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در قشم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد، مجری برگزاری این نمایشگاه است.

کد خبر 3854061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha