پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ دی ۱۳۹۵، ۱۸:۲۸

رئیس پلیس راه استان یزد:

۱۳ نفر در حادثه تصادف کمربندی یزد ـ مهریز کشته شدند

۱۳ نفر در حادثه تصادف کمربندی یزد ـ مهریز کشته شدند

یزد ـ رئیس پلیس راه استان یزد با اعلام آمار کشته شدگان تصادف دیشب در محور یزد ـ مهریز گفت: ۱۲ سرنشین پژو ۴۰۵ و یک سرنشین نیسان همگی در این حادثه کشته شدند.

سرهنگ احمد مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دیشب در اثر برخورد شاخ به شاخ خودروی پژو ۴۰۵ حامل اتباع خارجی و نیسان، هر دو خودرو دچار آتش سوزی شدند و همه سرنشینان دو خودرو در آتش سوختند.

وی افزود: شدت برخورد این دو خودرو به حدی بود که به سرعت انفجار و آتش سوزی رخ داد و سرنشینان آن قبل از آنکه فرصتی برای نجات داشته باشند، دچار حریق شدند.

مظفری عنوان کرد: خودروی پژو که در حال حمل اتباع خارجی بوده است، با چراغ خاموش در مسیر خلاف جهت حرکت می کرده که با نیسان از روبرو با هم برخورد کرده اند.

به گزارش مهر، این اتفاق شب گذشته حدود ساعت ۲۲ در کمربندی یزد، محور یزد ـ مهریز مقابل پیست موتورسواری رخ داده است.

کد خبر 3877963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha