به گزارش خبرنگار مهر، محمد نظری بعد از ظهر سهشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه های دهه فجر در اموزش و پرورش استان فارس، گفت: برنامه ریزی های مختلفی برای این ایام از جانب آموزش و پرورش فارس انجام شده و حدود ۸ هزار واحد آموزشی ویژه برنامه های این ایام را برگزار خواهند کرد.
وی ادامه داد: نواختن زنگ انقلاب در مدارس، اجرای سرود گروهی با ۱۳۵۷ نفره، تجمع ۲۰۰۰ نفری دانشآموزان در جشن پیروزی انقلاب در ورزشگاه شهید دستغیب و ... از برنامه های این مدت است که به طور گروهی برگزار می شود.
معاون آموزش و پرورش فارس افزود: حضوردر مراسم ورود امام(ره)، تجدید پیمان با شهدا نیز از دیگر برنامه است که به غیر از برنامه های انفرادی هر مرکز آموزش اجرایی خواهد شد.
نظری تصریح کرد: معرفی ارزش های انقلاب اسلامی به نسل چهارم و پنجم از اولویت های آموزش و پرورش فارس است که بر این اساس برنامه ها مشخص و در مدارس انجام خواهد شد.
نظر شما