پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۳۷

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس:

احکامی قوی در برنامه ششم برای کاهش گازهای گلخانه‌ای تصویب شد

احکامی قوی در برنامه ششم برای کاهش گازهای گلخانه‌ای تصویب شد

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس طی بازدیدی از پالایشگاه نفت شهید تندگویان، اقدامات وزارت نفت در بخش‌های زیست محیطی را مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا تابش، رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی با حضور در پالایشگاه نفت شهید تندگویان تهران و بازدید از بخش های مختلف و گفتگو با مدیران، در جریان اقدامات فنی و اجرایی زیست محیطی انجام شده طی سالهای اخیر قرار گرفت.

بابایی، مدیر عامل پالایشگاه، در جریان این بازدید بااشاره به  استقرار سامانه های مدیریتی و اطلاعاتی گفت: این سامانه موجب جلب مشارکت کارکنان، ایجاد انگیزه افزونتر برای بهبود و کارایی بالاتر سیستم ها، و سبب پایش عملیات به صورت برخط شده و بهره وری بیشتر را در پی داشته است.

وی با بیان اینکه این سامانه به بهبود کیفیت محصولات و بهبود مصرف انرژی  و کاهش آلاینده ها  کمک می کند گفت: بخشی از این سامانه در حال اجرایی شدن است و  امیدواریم به  کاهش آلودگی های زیست محیطی بیانجامد.

در ادامه این بازدید ریس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تقدیر از پروژه های انجام شده  در وزارت نفت گفت: این پروژه ها باعث  تحول مثبت در همه زمینه های مدیریتی، اجرایی، فنی و زیست محیطی شده است.

محمدرضا تابش، با اشاره به تولید  بنزین منطبق بر استانداردهای یورو ۴ و یورو ۵، حذف گوگرد و ازت از دیزل و اقدامات فنی انجام شده برای کاهش CO۲ را از دیگر اقدامات خوب و مثبت وزارت نفت عنوان کرد و گفت: امیدواریم  سایر پروژه های در دست اجرا از قبیل به صفر رساندن میزان انتشار گاز متان و تبدیل به نفت کوره به محصولات سبک که می تواند بهبود بازدهی انرژی و کاهش انتشار گازهای آلاینده را بدنبال داشته باشد، هر چه زودتر به بهره برداری برسد.

ریس فراکسیون محیط زیست اقدامات زیست محیطی وزارت نفت را مثبت ارزیابی کرد و گفت در برنامه ششم توسعه، احکام قوی و خوبی برای کاهش گازهای گلخانه ای از جمله گاز فلر پیش بینی شده که امیدواریم با اجرایی شدن آنها و به میدان آمدن بخش خصوصی وضعیت محیط زیست کشورمان بهبود یابد و بتوانیم به تعهدات خویش مبنی بر کاهش گازهای گلخانه ای طبق توافق نامه پاریس عمل نماییم تا مشمول جریمه های سنگین نشویم.

نماینده مردم اردکان در مجلس همچنین از سایر وزارتخانه ها خواست صرفا به فکر اجرای پروژه ها و طرح های حوزه مسئولیت خود نباشند بلکه ارزیابی های زیست محیطی را که تضمین کننده سلامت آحاد مردم و حفظ طبیعت است در سرلوحه اقدامات خویش برای اجرای پروژه ها قرار دهند.

کد خبر 3898554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha