۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۵۰

استاندار هرمزگان تاکید کرد:

پیشگیری و جلوگیری از سرایت آنفلوآنزای پرندگان جدی گرفته شود

پیشگیری و جلوگیری از سرایت آنفلوآنزای پرندگان جدی گرفته شود

بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت: پیشگیری وجلوگیری از سرایت بیماری آنفلوآنزای پرندگان به یک دغدغه ملی تبدیل شده است و باید تمامی توان خود را در استان برای جلوگیری از سرایت آن به کار گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، جاسم جادری پیش ازظهر سه شنبه در نشست ستاد بررسی و پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای پرندگان در استان هرمزگان، اظهار داشت: برای مقابله با این بیماری باید همه بسیج شویم تا جلوی همه ‌گیر شدن این بیماری گرفته شود.

وی اضافه کرد: پیشگیری و جلوگیری از سرایت بیماری آنفلوآنزای پرندگان به یک دغدغه ملی تبدیل شده است و باید تمامی توان خود را در استان با بهره ‌گیری از امکانات و رعایت دستورالعمل‌ها به کار گیریم تا درگیر این بیماری نشویم.

استاندار هرمزگان افزود: مصوباتی که در این نشست وظایف دستگاه‌های مختلف را تعیین کرده است باید به صورت جدی مورد نظر و اجرا قرار گیرد تا اجازه ندهیم که این بیماری به استان هرمزگان سرایت کند.

جادری خواستار توجه ویژه به مبحث بیمه محصولات کشاورزی و مرغداری‌ها شد و بیان داشت: از دستگاه‌های مربوطه می خواهیم نسبت به فرهنگ سازی در این باب اقدامات بیشتری صورت دهند.

وی تاکید کرد:‌ باید با اطلاع‌ رسانی دقیق به شهروندان و مردم در جای جای استان آنها را به صورت دقیق در جریان تبعات بیماری آنفلوآنزای پرندگان قرار داد و راه‌ های پیشگیری آن را نیز معرفی کرد.

کد خبر 3919812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha