پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۲۵

معاون صنایع دستی میراث‌فرهنگی سمنان:

نمایشگاه و فروشگاه دائمی صنایع دستی در دامغان افتتاح شد

نمایشگاه و فروشگاه دائمی صنایع دستی در دامغان افتتاح شد

دامغان - معاون صنایع دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان گفت: نمایشگاه و فروشگاه دائمی صنایع دستی در شهرستان دامغان راه اندازی شد.

جعفر صفاخواه در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه دومین نمایشگاه و فروشگاه دائمی صنایع دستی استان سمنان با هدف عرضه دائمی صنایع دستی در دامغان راه اندازی شده است، افزود: بنای این نمایشگاه و فروشگاه توسط اداره کل میراث فرهنگی استان سمنان مرمت و بازسازی شده و با کاربری فروش صنایع دستی به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه این مرکز در رونق تولید صنایع دستی و حمایت هر چه بیشتر از هنرمندان صنایع دستی دامغان موثر باشد، گفت: نخستین نمایشگاه و فروشگاه دائمی صنایع دستی استان سمنان در شهرستان گرمسار راه اندازی شده است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان افزود: این فروشگاه و نمایشگاه دائمی در باغ موزه علم و صنعت، واقع در کارخانه پنبه پاک کنی گرمسار راه اندازی شده است.

صفاخواه با بیان اینکه نمایشگاه دائمی و کارگاه تولید زنده صنایع دستی و هنرهای سنتی در سمنان نیز در حال راه‌اندازی و ساخت است، گفت: این نمایشگاه جنب ترمینال سمنان در محوطه‌ای به مساحت پنج هزار مترمربع شامل غرفه‌های نمایشگاهی و ... است.

وی با اشاره به اینکه تا کنون فاز اول ساخت این نمایشگاه در سمنان به پایان رسیده است، افزود: کار طراحی نمایشگاه و فروشگاه دائمی صنایع دستی در شهرستان شاهرود نیز انجام شده است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان با یادآوری اینکه در استان چهار هزار و ۵۰۰ هنرمند در ۵۲ رشته صنایع دستی مشغول فعالیت هستند، افزود: در دامغان رشته‌های سفال و سرامیک، چاپ قلمکار، نازک کاری چوب، نساجی سنتی، بافته‌های داری، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی از رونق خوبی برخوردار است.

کد خبر 3943339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha