۲۷ مهر ۱۳۸۵، ۱۲:۱۳

بيضايي نخستين قرباني "لبه پرتگاه" شد

بيضايي نخستين قرباني "لبه پرتگاه" شد

بهرام بيضايي هنگام بازبيني برخي لوكيشن‌هاي فيلم تازه‌اش "لبه پرتگاه" در تپه‌هاي افسريه، دچار سانحه شد و استخوان پايش شكست.

به گزارش خبرنگار مهر، حميد اعتباريان تهيه كننده فيلم با اعلام اين مطلب تاكيد كرد: "روز دوشنبه به همراه آقاي بيضايي در اطراف اتوبان افسريه و تپه هاي آن سرگرم بازديد لوكيشن و انتخاب صحنه هاي فيلمبرداري بوديم كه ناگهان پاي ايشان در چاله اي پيچيد و دچار شكستگي شد و به نوعي "لبه پرتگاه" اولين قرباني خود را گرفت."

وي در ادامه افزود: "در حال حاضر منتظر هستيم ببينيم تا چه زماني وضعيت پاي ايشان معلوم مي شود و در ادامه كار را شروع كنيم. قبل از شكستن پاي ايشان قرار بود فيلمبرداري در يك ماه آينده شروع شود."

اعتباريان از اصغر رفيعي جم مدير فيلمبرداري، محمود سماكباشي صدابردار و عليرضا شمس دستيار كارگردان و برنامه ريز به عنوان افرادي كه حضورشان در فيلم قطعي شده نام برد و اعلام كرد بقيه عوامل در مرحله گزينش و بستن قرارداد هستند.

کد مطلب 395854

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha