پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۵۵

شیوه نامه ابلاغ شد؛

حمایت بنیاد شهید از پایان نامه های دانشجویی

حمایت بنیاد شهید از پایان نامه های دانشجویی

بنیاد شهید و امور ایثارگران شیوه نامه حمایت از پایان نامه ها و رساله های دانشجویی را به دانشگاه ها ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شیوه نامه حمایت از پایان نامه ها و رساله های دانشجویی، توسط مرکز مطالعات و پژوهش های بنیاد شهید و امور ایثارگران به دانشگاه ها ابلاغ شد که بخش هایی از این شیوه نامه به شرح زیر است :

براساس این شیوه نامه، دانشجو موظف است مطابق با رشته تحصیلی، عنوان پایان نامه و رساله خود را در چهار چوب موضوعات مرتبط با ماموریت های بنیاد در زمینه سلامت، امور اجتماعی، حقوقی، فرهنگ ایثار و شهادت، ایثارگان، (اعم از شهدا، جانبازان، آزادگان، و خانواده های آنان) و موضوعات مرتبط با سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران تعیین کرده و از طریق سامانه پژوهشیار به آدرسrp.isaar.ir  ارسال کند.

دانشجویان مشمول

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه، مراکز پژوهشی و طلاب، حوزه های علمیه شاغل به تحصیل در داخل و خارج از کشور مشمول این شیوه نامه می شوند.

مبلغ حمایت از پایان نامه های دانشجویی برای مقطع دکتری تا سقف ۲۵۰۰۰۰۰۰ ریال و برای مقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۵۰۰۰۰۰۰ ریال است.

نحوه پرداخت

همچنین پس از دریافت تائید صورت جلسه دفاع از پایان نامه و همچنین تایید مدیر گروه مربوط مبنی بر کامل بودن مستندات مبلغ تصویب شده به حساب دانشجو واریز خواهد شد.

کد خبر 3960145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha