پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۲۱

حقانی در گفتگو با مهر:

عزمی برای جمع‌آوری بارفروشان در سطح شهر وجود ندارد

عزمی برای جمع‌آوری بارفروشان در سطح شهر وجود ندارد

عضو شورای شهر تهران با اشاره به فعالیت بارفروشان در سطح شهر و به ویژه در مناطق جنوبی تهران گفت: متاسفانه عزمی از سوی مدیریت شهری برای جمع آوری بارفروشان و بساط گران در شهر وجود ندارد.

محمد حقانی، رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با انتقاد از وضعیت برخی از معابر و خیابان های سطح شهر تهران اظهار کرد: متاسفانه شاهد هستیم که تعداد بارفروشان و بساط گران در سطح شهر زیاد شده است.

وی تصریح کرد: طبق ماده ۵۵ قانون شهرداری ها، شهری موظف به جمع آوری دستفروشان و بارفروشان است و این در حالی است که هیچ اتفاقی در خصوص افرادی که سد معبر می کنند، نمی شود.

حقانی ادامه داد: در دهه ۷۰ و با وجود اینکه تعداد نیروهای شهرداری در نواحی بسیار کمتر از شرایط فعلی بود اما به مراتب وضعیت معابر و خیابان ها بهتر بود و امیدواریم شهرداری تهران نیز برنامه ای را جهت ساماندهی بارفروشان و دستفروشان داشته باشد.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: در حال حاضر شهرداری تهران اقدام به راه اندازی چند شرکت از جمله شرکت های شهربان، حریم بان و ... کرده است و بالغ بر ۲ هزار نیرو و خودرو در این مجموعه ها به کارگیری شده است اما اتفاق مثبتی در خصوص جمع آوری و یا ساماندهی بارفروشان صورت نگرفته است.

وی تصریح کرد: عزمی جهت جمع آوری و ساماندهی بارفروشان در سطح شهر تهران و به ویژه در مناطق جنوبی از جمله میدان شوش و خیابان های اطراف آن وجود ندارد.

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران اظهار امیدواری کرد که شهرداری تهران برنامه ای ویژه جهت جمع آوری بارفروشان انجام دهد.

حقانی در پایان گفت: به زودی در صحن شورا تذکرات لازم در خصوص فعالیت بارفروشان و مشکلات آنها و همچنین برنامه های پشت پرده آنها در صحن شورا ارائه خواهم کرد.

کد خبر 4016085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha