پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۷

مدیرکل هواشناسی بوشهر:

وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر/ خلیج فارس آرام است

وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر/ خلیج فارس آرام است

بوشهر - مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از افزایش ابر و وقوع ناپایداری‌های جوی در استان خبر داد و گفت: خلیج فارس آرام است.

نادر شفیع‌خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که طی امروز و فردا به سبب وزش ملایم باد، خلیج فارس نسبتا آرام خواهد بود.

وی اضافه کرد: همانند روزهای گذشته در برخی از نقاط استان به‌ویژه مناطق مرتفع شرقی استان، افزایش ابر و احتمال وقوع ناپایداری‌های جوی و رعد و برق طی ساعاتی از بعد از ظهر دور از انتظار نیست.

شفیع‌خدایی بیان کرد: برای ساعات آینده آسمان استان کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی و در بعد از ظهر در برخی از مناطق بخصوص مناطق مرتفع شرقی استان افزایش ابر و احتمال وقوع ناپایداری های جوی پیش‌بینی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت جهت باد متغیر غالبا جنوب غربی تا شمال غربی با سرعت ۸ تا ۲۸ کیلومتر در ساعت در بعد از ظهر گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: طی این مدت ارتفاع موج دریا نیز بین ۳۰ تا ۶۰ سانتیمتر گاهی تا ۹۰ سانتیمتر خواهد بود.

شفیع‌خدایی افزود: فردا زمان مد اول دریا ساعت شش و ۲۲ دقیقه، جزر دریا ساعت ۱۴ و ۲۷ دقیقه و مد دوم ساعت ۲۰ و ۴۱ دقیقه خواهد بود.

کد خبر 4049736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha