۸ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۲۸

کامران در صحن مجلس:

در گزارش پلاسکو به مسئله مدیریت بحران اشاره نشده است

در گزارش پلاسکو به مسئله مدیریت بحران اشاره نشده است

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با اشاره به سختی کار آتشنشانان گفت: اگر حادثه پلاسکو اتفاق نمی افتاد کسی برای این همه کار و سختی آتشنشانان قیافه نمی گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن کامران نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و بعد از قرائت گزارش کمیسیون عمران درباره حادثه ساختمان پلاسکو و با یادآوری مشکلات آتشنشانان گفت: اگر این حادثه اتفاق نمی افتاد کسی این همه برای کار و مشکل آتش نشانان قیافه نمی گرفت؛ در این مجلس هم زبانمان مو درآورد از بس که از سختی کار آتش نشانان گفتیم.

وی ادامه داد: در گزارش کمیسیون عمران هیچ اشاره ای نشده است که آیا این آتشنشانان شهید محسوب شده اند یا خیر؟

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به اینکه ۱۶ درصد جمعیت کشور در تهران قرار دارد و هیچ برنامه ریزی ای برای این برنامه نشده است، اظهار داشت: هر کاری در تهران یک مدعی دارد؛ در این گزارش هم به مسئله مدیریت بحران و سهم دستگاه ها هیچ اشاره ای نشده است.

کامران خاطرنشان کرد: در این قبیل حوادث به پرونده هیچ دانه درشتی رسیدگی نمی شود و فقط با ضعفا برخورد می شود؛ در حالی که وقتی گزارش می دهیم، گزارش باید شفاف باشد تا از تکرار حوادث مشابه جلوگیری شود.

کد مطلب 4073819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha