۲۰ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۰۱

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان زنجان:

وجود نیروی انسانی مازاد در سیستم‌های دولتی، اثر منفی دارد

وجود نیروی انسانی مازاد در سیستم‌های دولتی، اثر منفی دارد

زنجان-رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: وجود نیروی انسانی مازاد در سیستم‌های دولتی، اثربخشی منفی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فغفوری شامگاه یکشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، ادامه داد:  در موضوع بهره‌وری مشکلات زیادی در کشور وجود دارد که برخی از آنها بین بخش خصوصی و دولتی مشترک است.

وی اظهار کرد: عدم تخصیص منابع به موقع به پروژه‌ها یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری در کشور است و  عدم تخصیص به موقع منابع، مدیریت و برنامه‌ریزی را دچار اختلال می‌کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: پایین بودن سطح سواد و تکنولوژی در کشور نیز از دلایل دیگر کم بودن بهره‌وری است و طولانی شدن پروژه‌های صنعتی و عمرانی توجیه‌پذیری آنها را دچار مشکل می‌کند.

فغفوری تصریح کرد: یکی از موانع و مشکلات بهره‌وری در کشور و استان زنجان انعطاف ناپذیری بازار کار و کامل نبودن قوانین و نبود ثبات است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان افزود: یکی دیگر از مشکلات کم‌بودن بهره‌وری در کشور پایین بودن سرعت جابه‌جایی نیروی کار است و این موضوع در بهره‌وری تاثیر بسیار بالایی دارد.

فغفوری یاد آورشد: وجود نیروی انسانی مازاد در سیستم‌های دولتی، اثربخشی منفی دارد و گاهی عدم حضور مفیدتر از حضور این افراد است.

وی گفت: وجود نیروی کار مازاد در سیستم‌های دولتی یکی دیگر از مشکلات عدم بهره‌وری است و  وجود نیروی انسانی مازاد در سیستم‌های دولتی اثربخشی منفی دارد و گاهی عدم حضور مفیدتر از حضور این افراد است.

کد خبر 4083519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha