۴ آذر ۱۳۸۵، ۱۸:۰۲

حمید استیلی :

تصمیم جدیدی درباره رضائیان و قویدل گرفته نشده است / صلاح حسن به تمرینات پرسپولیس باز می گردد

تصمیم جدیدی درباره رضائیان و قویدل گرفته نشده است / صلاح حسن به تمرینات پرسپولیس باز می گردد

مربی تیم فوتبال پرسپولیس شایعه اخراج داریوش رضائیان و نیما قویدل را تکذیب کرد و گفت: این دو بازیکن باید منتظر بازگشت مصطفی دنیزلی از ترکیه باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید استیلی با اعلام این خبر گفت: هیچ تصمیم جدیدی درباره داریوش رضائیان و نیما قویدل گرفته نشده و اخراج آنها نیز به هیچ وجه صحت ندارد.

استیلی که با پایگاه خبری باشگاه پرسپولیس گفتگو می کرد، ادامه داد: این دو بازیکن در تمرین امروز(شنبه) پرسپولیس خواستار مشخص شدن وضعیت خود شدند که من نیزازآنها خواستم صبر کنند تا دنیزلی وضعیت نهایی شان را مشخص کند.

مربی تیم پرسپولیس گفت: وضعیت نهایی رضائیان و قویدل بعد از جلسه ای که بین دنیزلی و انصاری فرد برگزارخواهد شد مشخص می شود.

استیلی درباره وضعیت صلاح حسن مهاجم عراقی تیم پرسپولیس گفت: مشکلی دراین باره وجود ندارد و صلاح حسن به محض بازگشت از عراق در تمرینات تیم پرسپولیس شرکت خواهد کرد.

کد خبر 411904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha