۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۹

شهردار کرمان:

توسعه نامتوازن بزرگترین تهدید شهر کرمان است

 توسعه نامتوازن بزرگترین تهدید شهر کرمان است

کرمان- شهردار کرمان توسعه نامتوازن و جمعیت پایین شهر کرمان را بزرگترین تهدید این شهر دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهران عالم زاده پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار با نماینده های مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی مجموعه‌ مدیریتی استان کرمان را یک فرصت دانست و اظهار داشت: حضور حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی با دیدگاه مناسبی نسبت به مسایل شهرداری، حضور استاندار کرمان با مدیریت جهادی و اقتصادی، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و سایر مدیران استان فرصتی است که باید از آن بهره ببریم.

عالم‌زاده، با اشاره به اینکه توسعه‌ نامتوازن و جمعیت پایین شهر کرمان بزرگ‌ترین تهدید این شهر است، گفت: با توجه به توسعه‌ نامتوازن شهر کرمان، حتی در دوران رونق اقتصادی هم نسبت درآمدهای شهرداری کرمان به سایر شهرداری‌ها پایین‌تر خواهد بود.

وی افزود: شرایط رکود اقتصادی و عدم تعریف درآمدهای پایدار در سال‌های اخیر که بخشی از آن متأثر از قانون است برای شهرداری چالش ایجاد کرده است.

شهردار کرمان با اشاره به اینکه برای تعیین بودجه، صرفاً در نظر گرفتن جمعیت درست نیست؛ بلکه باید مساحت شهر را هم مد نظر قرار داد، بیان داشت:مراکز استان به سایر شهرستان‌های استان نیز سرویس‌می دهند؛ ضمن اینکه حومه شهر نیز تمام خدمات خود را از مرکز استان می‌گیرد، اما متأسفانه در تخصیص بودجه، به مرکز استان مثل سایر شهرها نگاه می‌شود.

عالم‌زاده تصریح کرد: نمی‌توانیم همان نگاهی که در تخصیص بودجه به سایر شهرستان‌ها داریم به مرکز استان هم داشته باشیم؛ ضمن اینکه دولت نباید این اصل را فراموش کند که شهرداری‌ها، پیشانی ارایه‌ی خدمت حاکمیت به مردم هستند.

وی افزود: افزایش سهم شهرداری‌ها در مالیات بر ارزش افزوده در شرایط کنونی برای شهرداری یک مسکن است.

شهردار کرمان هم‌چنین سرعت‌بخشیدن به بررسی و تصویب لایحه‌ مدیریت واحد شهری را خواستار شد و گفت: نبود مدیریت واحد شهری و به‌تبع آن ناهماهنگی بین دستگاه‌های خدمت‌رسان و شهرداری، موجب بروز مشکلات و تبعات منفی اجتماعی در شهر می‌شود.

عالم زاده با اشاره به اینکه در دوره‌ اخیر فضای تعاملی مطلوبی بین مدیران استان و شهر کرمان ایجاد شده است، افزود: این همدلی و تعامل فرصت بسیار مطلوبی است که شهرداری باید از آن بهره ببرد.

وی به توجه بیشتر مدیران و فعالان سیاسی خارج از استان نسبت به شهر کرمان تأکید کرد و بیان داشت: مجمع نمایندگان استان نیز باید به این نقطه برسد که به شهر کرمان نسبت به سایر شهرهای استان نگاه ویژه‌تری داشته باشند؛ چراکه شهر کرمان پیشانی استان است.

عالم‌زاده به اعتباراتی که برای بافت‌های فرسوده‌ی شهرها در نظر گرفته شده نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به زلزله‌خیز بودن کرمان، باید علاوه بر افزایش سقف این اعتبارات، بخشی از سود آن را نیز دولت پرداخت کند تا مردم نسبت به استفاده از این تسهیلات و مقاوم‌سازی خانه‌های خود در بافت فرسوده تشویق شوند.

کد مطلب 4178897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha