۴ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۲۶

با مراجعه به استانداری اردبیل؛

اهالی روستای«هل آباد»اردبیل باردیگر به تخریب محیط‌زیست معترض شدند

اهالی روستای«هل آباد»اردبیل باردیگر به تخریب محیط‌زیست معترض شدند

اردبیل – اهالی روستای هل آباد اردبیل برای دومین بار با مراجعه به استانداری اردبیل نسبت به احداث ماسه شویی و تخریب محیط‌زیست روستای خود معترض شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته اهالی روستای هل آباد اعتراض خود از احداث واحد ماسه شویی را با مسئولان استانی در میان گذاشتند که با پیگیری خبرگزاری مهر، هر دو اداره محیط‌زیست و سازمان صنعت و معدن استان، احداث این واحد معدنی را قانونی عنوان کردند.

بطوریکه در پی انعکاس اعتراض روستاییان مدیران هر دو دستگاه اجرایی تأکید کردند که مجوز این واحد معدنی قانونی بوده و اعتراض اهالی صحیح نیست.

هر چند هر دو مسئول قول پیگیری اعتراضات مردمی را مطرح کردند؛ اما به نظر می‌رسد عدم توجه و پیگیری این خواسته روستاییان مجدداً اهالی روستای هل آباد را به استانداری اردبیل کشاند.

یکی از اهالی به خبرنگار مهر گفت: احداث ماسه شویی منجر به تخریب اراضی کشاورزی و مراتع ما آن هم در زمین‌هایی که نسق چندین ساله دارد، خواهد شد.

وی افزود: متاسفانه اقدام مسئولان که شعار حمایت از محیط زیست را می دهند  مغایر با مجوز احداث ماسه شویی است و ما به جد خواستار ممانعت از احداث این واحد معدنی هستیم.

کد مطلب 4182189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha