پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

تولید تراشه ای که شبکه های وای فای را سریع تر می کند

تولید تراشه ای که شبکه های وای فای را سریع تر می کند

شرکت اینتل از تولید تراشه تازه ای خبر داده که پس از تکمیل در یک سال آینده استفاده از نسل جدید و پرسرعتی از شبکه های وای – فای را ممکن می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، تراشه تازه که ۸۰۲.۱۱ax نام دارد به گونه ای طراحی شده که در محیط های شلوغ که دستگاه های متعددی به شبکه های وای – فای متصل می شوند، به خوبی عمل می کند و از هرگونه اختلال و قطعی دسترسی به اینترنت جلوگیری می کند.

انتظار می رود از این تراشه به طور گسترده در شبکه های وای – فای عمومی استفاده شود تا سرعت و کیفیت آنها افزایش یابد. البته حتی در صورت طراحی و عرضه این تراشه به بازار در سال ۲۰۱۸ بعید به نظر می رسد که استفاده عمومی از آن تا قبل از سال ۲۰۱۹ ممکن شود. زیرا باید روترها و مودم های جدیدی بر مبنای قابلیت های ۸۰۲.۱۱ax ساخته شوند.

اتحادیه وای – فای یا Wi-Fi Alliance که وظیفه تعیین استانداردهای دنیای وای – فای را بر عهده دارد هم معتقد است همه گیر شدن تراشه جدید حداقل به دو سال زمان نیاز دارد. البته  برخی شرکت ها مانند Linksys برنامه ریزی برای تولید روترهای جدید بر همین مبنا را از ماه های آینده آغاز می کنند.

کد خبر 4192892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha