سعید نیکو خصلت درحاشیه جلسه امروز شورای شهر تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر ادامه داد: با یک نگاه ژرف به اقتصاد کشور، می توان متوجه شد که اقتصاد در کشور ما هیچ پیشرفتی نداشته است.
وی با اشاره به وضعیت نامطلوب محیط زیست در تبیین عملکرد این کمیسیون ابراز داشت: ما در ۹ حیطه از متخصصان استفاده کردیم و طی ۲۰ جلسه برنامه ای نوشته ایم.
این عضو شورا دغدغه اصلی این کمیسیون را آلودگی هوا خواند و گفت: در راستای کاهش و پالایش آلایندگی ها دستور اجرایLEZ را از معاون ترافیک خواستار شدیم و در این بحث، موضوع کیفیت معاینه های فنی مطرح است.
نزدیک ۳۰۰۰ خودروی فرسوده در تبریز داریم
نیکو خصلت با تکیه بر تصمیم گیری در خصوص نیروگاه حرارتی تبریز نیز ادامه داد: در خصوص سوخت مازوت این نیروگاه نیز خواستار افزایش فشار گاز از پارس جنوبی شده ایم تا به علت افت فشار گاز مجبور نباشیم از مازوت استفاده کنیم که خوشبختانه پزشکیان نیز پیگیر این موضوع می باشد.
وی با انتقاد از وضعیت نامطلوب حمل و نقل عمومی بیان کرد: با این وضعیت حاکم بر ناوگان حمل و نقل عمومی که چندان جالب به نظر نمی آید، نمی توان از مردم خواست که وسیله شخصی خود را در خانه بگذارند و از وسایط عمومی استفاده کنند.
وی در همین راستا با تأکید بر رسیدگی به وضعیت حمل و نقل عمومی ادامه داد: برای رسیدگی بهتر به این موضوع باید تعداد اتوبوس ها و مشکلات شان باید طی چک لیستی مشخص شود.
این عضو شورا با اظهار بر اینکه در جلسه برگزار شده با تاکسیرانی متوجه شدیم که ۲ الی سه هزار خودرو فرسوده داریم، متذکر شد: در این راستا با NGO های کشور های هلندی مشورت کرده ایم و می دانیم تبریز ظرفیت خوبی برای تعدادی دوچرخه دارد و بهتر است مسیرهای دوچرخه سواری ایجاد شود.
ضرورت توسعه اصولی کاشت درختان در تبریز
رئیس کمیسیون توسعه پایدار و محیط زیست با تأکید بر تکمیل مترو ادامه داد: باید طوری مسیر مترو را برنامه ریزی کنیم که منجر به قطعی ۵۰۰ اصله درخت نشویم و آسان بر آن چشم نبندیم.
وی با انتقاد از آزار حیوانات مشهود در شهر ادامه داد: اینکه حیواناتی نظیر سگ و گربه را بگیریم و درجایی رها کنیم کار قابل قبولی نیست و در این خصوص برای اجرای شیوه درست، مقبول و منطقی با متخصصان متعددی مراوده هایی انجام شده است.
این عضو شورا با تکیه بر وجود مدرسه شهروندی در اغلب کلانشهر ها، گفت: این مدرسه در شهر ما نیز راه اندازی خواهد شد و در این راستا با آموزش و پرورش نیز مذاکراتی انجام شده است.
وی با تأکید بر توسعه اصولی کاشت درختان، انعقاد قرارداد با دانشگاه شهیدمدنی ابراز داشت: برای شناساندن تبریز با عنوان «شهر بدون سم» قرار است ماده ای برای از بین بردن سموم موجود در هوا به ریشه درختان تزریق شود.
نظر شما