به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید علی مروج پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: قیام ۱۹ دی ۵۶ سبب شروع مبارزات مردم علیه رژیم طاغوت شد، نباید اجازه دهیم دشمن به هدف خود برسد و قیام ۱۹ دی و امثال آن از یادها برود.
وی با اشاره به برخی تحرکات استکبار جهانی برای بازگرداندن ملت ایران به عق و قبل از انقلاب اسلامی، گفت: می خواهند اسلام و ارزش ها را به حاشیه بکشانند، در سال ۳۲ نهضت ملی شدن نفت با رهبری دینی به پیروزی رسید، امریکایی ها کودتای ۲۸ مرداد را راه انداختند، اما ملت ایران از حرکت باز نایستاد و مجددا در ۱۵ خرداد ۴۲ و ۱۹ دی ماه ۵۶ با رهبری یک مرجع دینی در برابر حکومت ظالم و وابسته ایستادند.
امام جمعه اندیشه فتنه ۷۸ کوی دانشگاه، فتنه ۸۸ و اغتشاشات اخیر را جریانی استکباری برای بازگرداندن ملت ایران به عقب خواند و گفت: در این فتنه ها مرجعیت و روحانیت دینی را نشانه رفتند، اما هر روز شاهد رشد انقلابیون در جهان و ایران هستیم، تا جایی که شما به خوبی شاهد بودید، که اغتشاش ۹۶ چقدر سریع خنثی شد و این امر به دلیل یک صدایی مردم، رهبری، احزاب و گروه های مختلف است.
مروج ماهیت قیام علیه آشوب اخیر در کشور را از جنس قیام ۱۹ دی و ۱۵ خرداد دانست و گفت: مردم به خوبی تفاوت مرجعیت انقلابی و مرجعیت انگلیسی را می دانند و همه می دانند، که دین از سیاست جدا نیست، اما حوادث ۷۸، ۸۸ و ۹۶ به خوبی نشان داد، جنگ تمام نشده است.
وی افزود: اگر اغتشاشات اخیر توسط مردم مدیریت نمی شد و دشمن یک درصد فکر می کرد، انقلاب اسلامی پشتوانه مردمی ندارد، ایران نیز به سوریه تبدیل می شد.
نظر شما