پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۰۴

مسئول دبیرخانه بین المللی یزد حسینیه ایران خبر داد:

پیشنهاد روزهای خواهر و برادر به شورای انقلاب فرهنگی

پیشنهاد روزهای خواهر و برادر به شورای انقلاب فرهنگی

یزد - مسئول دبیرخانه بین المللی یزد حسینیه ایران گفت: نامگذاری دو تاریخ تولد مذهبی به عنوان روز خواهر و برادر به شورای انقلاب فرهنگی پیشنهاد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن حسینی صبح امروز در جمع اعضای شورای مرکزی دبیرخانه بین المللی یزد حسینه ایران اظهار داشت: جشن های ملی و مذهبی باید در یزد ساماندهی شود.

وی افزود: هم مردم و هم  دستگاه های فرهنگی باید نسبت به برگزاری جشن ها توجه بیشتری داشته و برای ساماندهی آن تلاش بیشتری کنند و همچنانکه برای برگزاری مراسم عزاداری هزینه می‌کنند، در جشن های ملی و مذهبی نیز باید هزینه کنند.

حسینی عنوان کرد: طرح بیش از ۲۰ جشن و جشنواره شامل فرهنگی، هنری، ورزشی و... برای اجرا پیشنهاد به دستگاه های اجرایی آماده است که امیدواریم نهادهای مربوطه برای اجرای آنها تلاش کنند.

حسینی خاطر نشان کرد: به شورای فرهنگ عمومی یزد و شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، نامگداری روز ولادت حضرت زینب (س) علاوه بر روز پرستار به عنوان روز خواهر و نامگذاری روز ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) علاوه بر روز جانباز به عنوان روز برادر، پیشنهاد شده که امیدواریم به تصویب برسد.

در این جلسه به اتفاق آرا تشکیل کارگروه جشن و نشاط مورد تصویب قرار گرفت و مقرر شد با آغاز به کار این کارگروه، تقویم جشن های ملی و مذهبی یزد طراحی و توسط اساتید حوزه و دانشگاه و هنرمندان الگوی مناسبی برای برگزاری جشن ها و جشنواره ها ارائه شود.

همچنین مقرر شد بیش از ۱۰  جشن در محله ها و حسینیه های سطح شهر یزد به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار و روز خواهر با کمک هیئت های مذهبی در سطح شهر برگزار شود.

کد خبر 4195875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha