۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۱

در گفت‌وگو با رسانه‌ها مطرح شد؛

۴۴ سامانه ثبت تخلفات رانندگی در محورهای لرستان نصب می‌شود

۴۴ سامانه ثبت تخلفات رانندگی در محورهای لرستان نصب می‌شود

خرم‌آباد- مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان گفت: ۴۴ سامانه ثبت تخلفات رانندگی در محورهای این استان نصب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس شرفی در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفت: به‌منظور ارتقاء ضریب ایمنی کاربران راه و جلوگیری از تخلفات حادثه‌ساز رانندگی در هماهنگی با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، ۴۴ سامانه ثبت تخلفات رانندگی در محورهای استان لرستان نصب و راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: در مردادماه سال جاری جانمایی این تعداد دوربین ثبت تخلفات با حضور کارشناسان پلیس‌راه، مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پیمانکار صورت گرفت که در حال حاضر عملیات نصب تجهیزات و دوربین‌های فوق آغازشده و با نصب دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موردنیاز، طی چند ماه آینده مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان بابیان اینکه در حال حاضر ۴۲ سامانه ثبت تخلفات در محورهای مواصلاتی استان فعال است، اظهار کرد: با بهره‌برداری از دوربین‌های جدید، تعداد سامانه‌های تصویری ثبت تخلفات جاده‌ای در استان لرستان به ۸۶ سامانه افزایش می‌یابد که تأثیر بسزایی در کاهش تخلفات و سوانح رانندگی خواهد داشت.

کد خبر 4230829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha