به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا اسفندیاری مقدم عصر چهارشنبه در دومین همایش ملی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اظهار کرد: ۴۵ مقاله قابل ارائه در دومین همایش مدیریت بحران و پدافند غیرعامل از سراسر کشور پذیرش شد.
وی با بیان اینکه از ۱۸ مقاله به مرحله داوری راه یافته و سه مقاله برتر توسط هیئت داوران انتخاب شده است، گفت: هشت مقاله در حوزه بحران و ۱۰ مقاله در حوزه پدافند غیرعامل داوری شده اند.
رئیس دومین همایش ملی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل این همایش با هدف ایجاد هماهنگی بیشتر و یانجیگری بین دستگاه های اجرایی با حضور مهمانانی از خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان و مرکزی برگزار شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه ازاد واحد علی آباد تنها میزبان برگزاری این همایش بوده، تاکید کرد: به نظر می رسد در مدیریت بحران نیاز به هماهنگی های بیشتر بین دستگاه های اجرایی نیاز داریم و آموزش فرمانداران و دهیاران و جوامع محلی در مدیریت بحران باید مورد توجه قرار گیرد.
شایان ذکر است؛ برگزاری کارگاه با موضوع پدافند غیرعامل و بحران (الزامات و اقدامات) از برنامه های جانبی این همایش بود و در این همایش یکروزه دو مقاله برتر با موضوع جایگاه پدافند غیرعامل در آمایش سرزمین (با تاکید بر مناطق مرزی) و رویکرد های نوین در مدیریت بحران ارائه و از تدوین کنندگان سه مقاله برتر این همایش تجلیل شد.


نظر شما