پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۳۲

همزمان با آغاز هفته احسان و نیکوکاری؛

۱۵۰ پایگاه ثابت و سیار جمع آوری کمک های مردمی در گیلان مستقر شد

۱۵۰ پایگاه ثابت و سیار جمع آوری کمک های مردمی در گیلان مستقر شد

رشت- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گیلان از استقرار ۱۵۰ پایگاه ثابت و سیار جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی مردمی در استان خبرداد و گفت: از این تعداد۹۰ پایگاه ثابت و ۶۰ پایگاه سیار است.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر چهارشنبه همزمان با سراسر کشور جشن احسان و نیکوکاری در شهرهای مختلف استان گیلان آغاز شد.

طی مراسمی که در یکی از مدارس شهرستان رشت برگزار شد مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گیلان ضمنن تبریک فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا، روز و مادر و همچنین آغاز هفته احسان و نیکوکاری، اظهارکرد: در راستای جمع آوری کمک های مردمی ۱۵۰ پایگاه ثابت و سیار در سطح استان گیلان مستقر شده است.

 علیرضا محمدی به شعار امسال این هفته با عنوان «جوانه لبخند می کاریم»، افزود: پایگاه ها در میادین اصلی شهر، پایگاه های مقاومت بسیج، مساجد و مصلاهای استان برپا شده است.

 وی با اشاره به اینکه گیلانیان عزیز می توانند کمک های نقدی خود را با شماره گیری * ۸۸۷۷ * ۰۱۳# و یا شماره حساب ۴۷۹۰۴۷۹۰/۸۳ بانک ملت شعبه شهرداری رشت واریز کنند، گفت: در سال گذشته بیش از یک میلیارد تومان کمک های نقدی و غیرنقدی توسط مردم، سازمان ها و نهادها جمع آوری شد.

علیرضا محمدی همچنین به برگزاری همایش «شوق دیدار» با حضور هزار نفر از ایتام و نیکوکاران استان اشاره و خاطرنشان کرد: این جشن به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری برگزار می شود.

 وی تصریح کرد: در سطح مدارس استان گیلان نیز با همکاری آموزش و پرورش استان ۳۵۰ هزار پاکت توزیع شده تا کمک های نقدی دانش آموزان و همچنین کمک های غیر نقدی آنها جمع آوری شود.

کد خبر 4246169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha