شهیار میرخشتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در بازه زمانی ۲۵ اسفند ماه سال گذشته تا ۱۴ فروردین امسال، به صورت کلی ۱۹ هزار و ۹۹۲ ماموریت در سطح خوزستان انجام شد؛ از این تعداد ماموریت ۱۰ هزار و ۷۸۵ مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز صورت گرفت.
وی افزود: تعداد ماموریت های تصادفی استان، پنچ هزار و ۱۴۰ و در سطح دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز دو هزار و ۷۰۰ مورد بود.
مدیر فوریت های پزشکی خوزستان تصریح کرد: تعداد ماموریت های غیر تصادفی استان، ۱۴ هزار و ۸۵۲ و در سطح دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز هشت هزار و ۸۵ مورد بود.
میرخشتی بیان کرد: اعزام به مراکز درمانی در سطح استان هشت هزار و ۴۶۹ مورد و در سطح دانشگاه علوم پزشکی اهواز هم چهار هزار و ۶۶۶ مورد بود.
وی در پایان از انجام یک هزار و ۳۶۴ ماموریت برای ایستگاه سلامت و دو هزار و ۵۷۸ ماموریت برای راهیان نور در سطح دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد.
نظر شما