۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۵۴

امام جمعه موقت شیراز:

حقوق کارگران استاندارد سازی شود/ ۴۰ سال خدمت آیت الله ایمانی

حقوق کارگران استاندارد سازی شود/ ۴۰ سال خدمت آیت الله ایمانی

شیراز _ امام جمعه موقت شیراز گفت: استاندارد جهانی حقوق کارگر در جهان ۱۴۸۰ دلار است که در ایران نیز باید به حقوق و معوقات کارگران توجه ویژه شود تا آنها نیز به فکر تولید بیشتر باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حسن مرادی در خطبه های نماز جمعه امروز شیراز با اشاره به هفته کارگر افزود: هرکس در چهارچوب قانون به دنبال نان حلال باشد خداوند او را در ردیف شهدا قرار خواهد داد.

امام جمعه موقت شیراز در ادامه سخنان خود با اشاره به خروج آمریکا از برجام، گفت: ۲ گزینه داریم که خودمان هم خروج کنیم و دیگر تفاهم بی فایده است و گزینه دیگر نیز شروع به کارها و فعالیت های گذشته است.

حجت الاسلام مرادی یادآور شد: اینکه سران کشورها به دنبال رازی کردن ترامپ هستند به منفعت ما فکر نمی کنند بلکه به دنبال آبرو برای خودشان هستند.

وی افزود: باید به دنبال کشورهای بی طرف و همسایه برای فعالیت اقتصادی باشیم به خصوص عراق که در حال حاضر بیشترین مراودات را داریم.

امام جمعه موقت شیراز تصریح کرد: باید به تاکیدات مقام معظم رهبری توجه ویژه داشت که در بازدید از نمایشگاه تولیدات داخلی فرمودند زیرا اگر خواهان موفقیت هستیم باید به داخل توجه کنیم.

حجت الاسلام مرادی تاکید کرد: حتی زنان خانه دار نیز دارای ثواب هستند زیرا همواره مشغول کار و تلاش هستند آنها تا آخر عمر مشغول کار و تلاش هستند و بازنشستگی هم ندارند.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم بر اساس استاندارد جهانی کار کنیم حقوق کارگر ۱۴۸۰ دلار است بنابر این باید به حقوق کارگران توجه داشته باشیم و دولت نیز معوقات کارگران را پرداخت کند به خصوص کسانیکه بیکار شدند.

امام جمعه موقت شیراز در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به هفته معلم نیز گفت: بسیار خدمت می کنند و زحمت می کشند و باید توجه ویژه به آنها داشت.

حجت الاسلام مرادی با اشاره به وضعیت آیت الله ایمانی تاکید کرد: ایت الله ایمانی شخصیتی هستند که ۴۰ سال در سنگر نماز جمعه و ارشاد مردم نقش داشته و نقشی در تفسیر قرآن داشته و حوزه های علمیه را احیاء کرد.

وی یادآور شد: پس از استعفای آیت الله ایمانی هرکسی را که مقام معظم رهبری مشخص فرمودند همه بر دیده خواهند گذاشت.

کد مطلب 4287385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha