به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال روستایی و عشایری استان اردبیل اضافه کرد: همکاری و همراهی مسئولان شهرستانی در راستای جذب هرچه بیشتر این اعتبارات ضروری است.
وی تسهیلات اشتغال فراگیر و نیز اشتغال پایدار روستایی و عشایری را در کاهش و رفع معضل بیکاری و رشد اقتصادی منطقه موثر دانست و ادامه داد: این تسهیلات به صورت شناور در سطح کشور به متقاضیان پرداخت می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تصریح کرد: به منظور جذب حداکثری این تسهیلات ضروری است اطلاع رسانی لازم صورت گرفته و در این زمینه دستگاههای اجرایی و بانک های عامل شهرستان همکاری لازم را با واجدین شرایط داشته باشند.
به گفته وی طرح اشتغال فراگیر روستایی و عشایری با عاملیت بانک ها با تسهیلات شش درصدی به متقاضیان اجرای طرح های روستایی پرداخت می شود و همه طرح هایی که در روستاها اجرا می شوند می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.
رحیمی تاکید کرد که اولویت در تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری با طرحهای کشاورزی، منابع طبیعی، دامداری و دامپروری و نیز صنعت، سرمایه در گردش، خرید ادوات و... است.
وی با اشاره به برگزاری دومین جلسه کمیته فنی اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان اردبیل متذکر شد: در این جلسه ۳۳ طرح اشتغال روستایی به مبلغ ۱۷ میلیارد تومان تصویب و جهت دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یادآور شد: در جلسه اول کمیته هم ۱۳ فقره پرونده طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری در حوزه، کشاورزی، صنعت، ورزش و گردشگری بررسی و ارزیابی شد.
نظر شما