پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۸۵، ۱۲:۱۴

مشایی در جمع خبرنگاران:

جلسه رسمی بود نه خصوصی / فیلم جعلی است / حرف و مواضع من ، مواضع احمدی نژاد است / ماندن من در این سمت بهترین دفاع رئیس جمهور از بنده است

جلسه رسمی بود نه خصوصی / فیلم جعلی است / حرف و مواضع من ، مواضع احمدی نژاد است / ماندن من در این سمت بهترین دفاع رئیس جمهور از بنده است

رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در خصوص دفاع احمدی نژاد نسبت به انتشار فیلم حضور او در مجلس رقص ترکیه ، گفت: حرف و مواضع من ، مواضع احمدی نژاد است و وقتی بنده معاون ایشان هستم و می مانم تا کارها را انجام دهم این خود بهترین دفاع رئیس جمهور از من است. حرف اصلی ما هم این است که این فیلم جعلی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، اسفندیار رحیم مشایی در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معاون فرهنگی و ارتباطات و همچنین مدیر کل حراست سازمان در مورد اخبار حضور خود در حین اجرای مراسم رقص در ترکیه مدعی شد : مراسم کاملا رسمی بوده و من برای شرکت در نمایشگاه بین المللی گردشگری در ترکیه شرکت کرده بودم و اینکه گفته می شود مراسم غیر رسمی و خصوصی بوده کاملا جعلی است و این صحبت ها برای ایجاد فضای منفی علیه نظام مطرح می شود.

وی افزود: در بسیاری از مراسم ها برنامه های هنری مختلف و متنوع اجرا می شود و رقص از نظر ما ایراد دارد و از نظر خیلی ها مشکلی ندارد ، در چنین شرایطی من هم مانند دیگر مسئولان نظام که در این گونه مراسم های رسمی شرکت می کنند وقتی با چنین مسائلی مواجه می شویم ، طبیعتا مراسم را ترک می کنیم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گفت: ما در طول عمرمان یک بار هم به مجلس رقص نرفته ایم و بعد از انقلاب که خیلی ها ممکن است چهره عوض کرده باشند ، قبل از انقلاب و دوره نوجوانی خود از فعالان ، قاری قرآن و متدین بودم و بعد از انقلاب نیز با بینش بالاتر بر تدین ما انشاء الله اضافه شده است که امیدواریم تا آخر عمر پایبند به ارزش های اسلامی و دینی باشیم ، آن هم در دولتی که افتخارش این است که کارآمدی ، توانمندی و خدمتگزاری به مردم عزت ، اقتدار و شوکت خود را در عین پایبندی به ارزش های اسلامی در سراسر جهان نشان دهد.

وی ادامه داد: تمام این اخباری که ظرف چند روز گذشته علیه ما منتشر شده صحت ندارد و تماما طوری برنامه ریزی و طراحی شده بوده که دولت را زیر سئوال برده و از اهداف و برنامه های اصلی خود باز دارد ، ولی این حرف ها برای ما اهمیتی ندارد که بخواهیم به آن بپردازیم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در رابطه با شکایت از دو تن از نمایندگان مجلس گفت: شکایت من به این دلیل بوده که این افراد مراسم رسمی مرا به عنوان پارتی و مهمانی خصوصی عنوان کرده و فضا را آشفته کرده اند و بحث اصلی ما این است که این فیلم جعلی است.

مشایی افزود: این افراد من را به عنوان رئیس سازمان و معاون رئیس جمهور و یک شخص دولتی زیر سئوال برده اند و اگر به عنوان شخص اسفندیار رحیم مشایی مطرح می کردند این مسئله از اهمیت زیادی برخوردار نبود ، بنابراین این مسئله کاملا دولتی مطرح شده و دولت را زیر سئوال برده اند به همین دلیل من نیز به دلیل مظلومیت احمدی نژاد و دفاع از آبروی دولت شکایت کرده ام و قاطعانه بر شکایت خود پایبند هستم.

کد خبر 429906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha