به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمدعلی قاصدی بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه اعضا کمیسیون صنایع و معادن مجلس با مدیران ستاد تسهیل اردبیل افزود: در حالی برای ایجاد و فعالیت واحدهای تولیدی تلاش می شود که بسیاری از این واحدها با سومدیریت در کشور با مشکلات عمده ای مواجه هستند.
وی با بیان اینکه واردات بی رویه امان تولید کنندگان را بریده است، تصریح کرد: توسعه بخش اقتصادی، تولیدی و اشتغالزایی تاکید می شود اما برای واردات که کمر تولید را در کشور و این استان شکسته است، مجوز می دهیم.
رئیس دادگستری استان با انتقادهای صریح از قاچاق و یا واردات البسه و پوشاک ادامه داد: قاچاق و یا واردات بی رویه پوشاک تولیدکنندگان و واحدهای تولیدی این بخش را با مشکل مواجه کرده است، ضمن اینکه عدم مدیریت این معضلات، مشکلات قضایی و انتظامی ایجاد می کند.
وی با تاکید بر اینکه اگر مدیریت ها و تصمیمات کلان درست نباشد، بحث های حمایتی تاثیرگذار نخواهد بود، تاکید کرد که بخشی از وضعیت فعلی پرونده های قضایی و زندان ها ناشی از این مدیریت های نادرست است.
قاصدی وضعیت اجتماعی نظیر اشتغال، رونق و رکود اقتصادی، بیکاری و... را در افزایش یا کاهش پرونده های قضایی موثر دانست و بیان داشت: در حال حاضر با وجود بسیج تیم دولت و مجموعه مدیریتی حمایت از سرمایه گذاری و سرمایه گذاران در جامعه وضعیت مطلوبی ندارد.
وی با تاکید بر اینکه سال ها است بحث حمات از تولید، کارگر و سرمایه گذار مطرح می شود، اما در عمل این شعارها به اجرا گذاشته نمی شود، عنوان کرد: در شرایط فعلی همه باید برای رونق تولید و توسعه اشتغال بسیج شوند.
رئیس دادگستری استان افزود: مجموعه دادگستری در این راستا ستاد حمایت قضایی از سرمایه گذاران را راه اندازی کرده و تمام توان خود را برای رفع موانع تولید به کار گرفته است.


نظر شما