پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ تیر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۲

با حضور معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد ؛

نشست تخصصی پیگیری پروژه‌های استراتژیک صنعت چرم و کفش تبریز

نشست تخصصی پیگیری پروژه‌های استراتژیک صنعت چرم و کفش تبریز

تبریز- نشست تخصصی پیگیری پروژه های استراتژیک صنعت چرم و کفش تبریز به منظور بررسی آخرین وضعیت این صنعت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در این نشست با تاکید بر ورود جدی به اجرای عملیاتی برنامه های تدوین شده به منظور توسعه این صنعت گفت: اقدام و عمل به موقع پروژه های استراتژیک عامل توسعه صنعت چرم و کفش است.

علی جهانگیری خاطرنشان کرد: توسعه این صنعت در استان از سوی مقامات ارشد کشوری و بخصوص ریاست محترم جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت به جد مورد پیگیری است و ما نیز در سطح استان با پیگیری مستمر فعالیت های صورت گرفته و سعی در رفع موانع و مشکلات پیش رو و تسهیل فرایند ها در صدد رونق این صنعت هستیم.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به نیاز این صنعت به نیروی کار ماهر گفت: ایجاد رشته تخصصی در یکی از هنرستان های استان و رشته تخصصی در سطح دانشگاهی مطالبه ای است که توسط فعالان این صنعت طی سال های متمادی مطرح می شود و امیدواریم با پیگیری های مستمر در آینده نزدیک بتوانیم این مهم را در عمل تحقق بخشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، با تاکید بر رعایت زمان بندی برنامه ها در رسیدن به نتیجه مطلوب خاطرنشان کرد: زمان امکان سنجی و مطالعات مورد نیاز باید به صورت فشرده در نظر گرفته شود و ما نباید همیشه در بحث امکان سنجی ها خود را محدود کنیم بلکه در عین اجرای برنامه ها در صورت نیاز تغییرات جزئی در آنها اعمال خواهد شد.

وی انتقال تکنولوژی مورد نیاز صنعت چرم و کفش  را برای توسعه این صنعت لازم برشمرد و گفت: تجار و تولید کنندگان ما باید پیش قدم ارتباطات بین المللی باشند و انتقال دانش و تکنولوژی و ماشینالات مورد نیاز این صنعت با توان بخش خصوصی ممکن خواهد بود.

جهانگیری بخش خصوصی را گردانندگان اصلی اقتصاد و صنعت دانست و گفت: خوشبختانه از دیرباز در استان آذربایجان شرقی بخش خصوصی با قدرت در عرصه صنعت، تولید و اقتصاد ورود کرده است و امروز گردانندگان اصلی این بخش خود مردم هستند.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت های همه جانبه دولت از صنعتگران ، تولید کنندگان و تجار گفت: وظیفه ما تسهیل فرایند های موجود است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

کد خبر 4331649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha