پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ دی ۱۳۸۵، ۱۲:۰۹

کدخدایی در نشست هفتگی با خبرنگاران اعلام کرد:

تایید طرح ساماندهی مد و لباس در شورای نگهبان

تایید طرح ساماندهی مد و لباس در شورای نگهبان

شورای نگهبان قانون اساسی، طرح ساماندهی مد و لباس که با اصلاحاتی از سوی نمایندگان ملت تصویب شده بود، را تایید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان صبح امروز در نشست هفتگی خود با اعلام این خبر، توضیح داد: در ماده 1 طرح اصلی  تاکید شده بود کمیته ای با حضور نمایندگان برخی وزارتخانه و نهادها جهت تصمیم گیری و وضع مصوبات تشکیل شود ولی  تشکیل  کار گروههای غیر پاسخگو در برابر مجلس مغایر با قانون اساسی است.

وی افزود: از آنجا که مجلس شورای اسلامی رییس جمهور و وزار را به عنوان مسوول اجرایی می شناسد و از آنها در خصوص عملکرد خود پاسخ می طلبد اتخاد تصمیمات باید بر عهده رئیس دولت یا وزار باشد و تفویض اختیارات به کار گروه هایی که در برابر نمایندگان ملت غیر پاسخگو هستند وجاهت قانونی ندارند.

سخنگوی شورای نگهبان توضیح داد: با اصلاحاتی که  بر طرح اصلی در جلسه علنی  12 دی ماه   مجلس صورت گرفت با استحضار به این که امضای  مندرج  در تبصره الحاقی به ماده 1 به منزله تایید می باشد اشکال گذشته رفع شده است.

کدخدایی خاطر نشان کرد: بر اساس اصلاحیه اخیر مصوبات پس از امضا و ابلاغ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قابلیت اجرا می یابد که در این زمینه مصوبه  مغایر با شرع و قانونی اساسی تشخیص داده نشد.

کد خبر 433762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha