پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۱

«اطلاعات»؛ از یک برگه، تا یک موسسه

دیرپاترین روزنامه ایرانی ۹۳ ساله شد

دیرپاترین روزنامه ایرانی ۹۳ ساله شد

روزنامه «اطلاعات» امروز وارد نود و سومین سال انتشار خود شد تا جایگاهش را به عنوان دیرپاترین روزنامه ایرانی تثبیت کند.

به گزارش خبرنگار مهر، شاید عصر روز یکشنبه ۱۹ تیرماه ۱۳۰۵ هجری شمسی که اولین شماره روزنامه «اطلاعات» منتشر شد، کسی تصور نمی‌کرد این جریده ایرانی بیش از ۹۰ سال بپاید.

روزنامه اطلاعات امروز سه‌شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۷ با انتشار شماره ۲۷۰۴۵ وارد نود و سومین سال فعالیت خود شد و کماکان عنوان قدیمی‌ترین روزنامه در حال انتشار ایران را یدک می‌کشد.

این روزنامه در ابتدا فقط دو صفحه (یک ورقه‌) داشت و کادر آن شامل یک نفر به عنوان سرپرست و مدیر روزنامه و دو نفر به عنوان خبرنگار بودند. اما به تدریج این مرکز رسانه‌ای در کشور گسترش یافت تا آنجا که امروز، اطلاعات به یکی از بزرگ‌ترین موسسات مطبوعاتی ایران تبدیل شده است.

از این روزنامه همچنین به عنوان نخستین نشریه ایرانی که توزیع روزانه را از طریق پست در محل مورد نظر مشترک و در کوتاه‌ترین زمان میسر کرد، یاد می‌شود.

کد خبر 4343043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha