۲۰ تیر ۱۳۹۷، ۰:۵۵

مدیر آموزش و پرورش پردیس مطرح کرد؛

فعالیت ۱۹ پایگاه غنی سازی اوقات فراغت در پردیس

فعالیت ۱۹ پایگاه غنی سازی اوقات فراغت در پردیس

پردیس- مدیر آموزش و پرورش پردیس با تاکید بر تاثیر غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان بر کاهش آسیب های اجتماعی گفت: ۱۹ پایگاه برای غنی سازی اوقات فراغت در پردیس فعال هستند.

به گزارش خبرنگار مهر مصطفی حسنوند، شامگاه سه شنبه در جمع تعدادی از خبرنگاران در خصوص اوقات فراغت دانش آموزان پردیس گفت: اوقات فراغت را باید اوقات رفاقت نام گذاری کرد، زیرا دانش آموزان در طول ایام تحصیل در مدارس به نوعی یک انجام وظیفه تکلیفی دارند، که در اواخر سال تحصیلی انتظار یک فراغت از تکلیف قطعی را می کشند.

وی افزود: اوقات رفاقت باعث می شود، دانش آموزان در کنار هم بدون دغدغه تکلیف و وظیفه کلاسی به صورت پویا و خود جوش  مجموعه خوبی را تشکیل  دهند، تا خلاقیت آنان بیشتر برانگیخته شود.

وی در پاسخ به این سوال که این کلاس ها چه میزان در پیشگیری از ابتلا دانش آموزان به آسیب های اجتماعی می تواند مثمر ثمر باشد، گفت: بر آورده شدن نیازهای اساسی و پایه ای جوانان و برنامه ریزی بهینه اوقات فراغت، سهم بسزایی در کاهش ابتلای دانش آموزان به آسیب های اجتماعی دارد و عدم توجه به غنی سازی اوقات فراغت سرنوشت جوانان را تهدید و یک نوع خلاء زمانی در آنان ایجاد می کند، که ممکن است باعث شود زمان طلایی سن جوانی خود را به بطالت بگذرانند.

حسنوند با بیان این که استفاده صحیح از اوقات فراغت تاثیر خوبی هم از نظر فردی و هم از نظر اجتماعی می تواند داشته باشد، گفت: بازتاب این غنی سازی اوقات فراغت، اگر درست عمل کرده باشیم، در اجتماع قابل مشاهده است.

مدیر آموزش و پرورش پردیس افزود: در واقع غنی سازی اوقات فراغت یک امر فرا بخشی محسوب می شود و تمام دستگاه های متولی فرهنگی باید در این امر مهم ورود پیدا کنند و تنها بار مسئولیت نباید بر دوش آموزش و پرورش باشد، همه نهادهای متولی باید  در کنار هم و با همکاری  یکدیگر برای جوانان دانش آموزان و فرزندان خود تلاش کنیم.

وی گفت: در واقع هر چند ورود دیگر نهادهای متولی فرهنگی بیشتر حالت در آمدزایی دارد، اما زمینه ای نیز فراهم می شود، که وقت دانش آموزان به بطالت نگذرد، برای پیشگیری از ابتلا جوانان به آسیب‌های اجتماعی هر چند همه ما در گفتار و ‌شعارهایمان به آن می پردازیم، اما احساس می کنم اگر به امر آموزش و غنی سازی اوقات فراغت توجه ویژه‌ای داشته باشیم تاثیری خوبی  خواهیم گرفت.

این مسئول آموزشی در خصوص چگونگی برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان گفت: در برنامه های اوقات فراغت آزادی انتخاب در نوع فعالیت ها را باید مورد نظر قرار بدیم و شرکت در کلاس ها و انواع فعالیت ها اجباری نیست، در واقع فلسفه وجود اوقات فراغت توجه به علاقه دانش آموزان در مقطع و نوع فعالیت است، تا جذبه ای برای آن ها داشته باشد.

حسنوند گفت: مجموعا ۱۹ کانون پایگاه های اوقات فراغت در سطح شهرستان پردیس فعالیت دارند، که در مقطع ابتدایی ۱۱ مدرسه دولتی و یک مدرسه غیر دولتی، در مقطع متوسطه ۵ مدرسه دولتی و ۲ مدرسه غیردولتی معرفی شده است، که در این پایگاه ها کلاس های آموزشی روخوانی، روان خوانی، قرائت و حفظ قرآن، تربیت بدنی در قالب شطرنج، والیبال، فوتبال، بدمینتون و در بحث مهارت های زندگی و حقوق شهروندی مهارت های مثبت اندیشی و نه گفتن، خوشنویسی، طراحی، نقاشی، زبان و دروس تقویتی و در بحث پیشتازان کمک های اولیه، سرود و فریادهای شاداب و مهارت های تشکیلاتی برگزار می شود.

مدیر آموزش و پرورش دماوند گفت: سهمیه ای از اردوگاه شهید « مصطفی خمینی» دماوند برای استفاده روزانه ۲۰۰ نفر از دانش آموزان سطح شهرستان پردیس اختصاص داده ایم.

وی افزود: در مجموع ۱۹ پایگاه اوقات فراغت در  سطح شهرستان پردیس وجود دارد، که  ۱۳۶۰ نفر در آن ها مشغول فعالیت هستند.

کد خبر 4343510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha