۳۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۳۲

تراکتورسازی هم خواهان جباروف شد

تراکتورسازی هم خواهان جباروف شد

باشگاه تراکتورسازی برای جذب سرور جباروف هافبک ازبکستانی استقلال دست به کار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرور جباروف هنوز قرارداد خود را با باشگاه استقلال تهران تمدید نکرده است. هافبک تیم ملی فوتبال ازبکستان که فصل گذشته پیراهن آبی پوشان پایتخت را بر تن کرد پس از حضور در اردوی این تیم در ترکیه پای میز مذاکره با مدیران باشگاه استقلال نشست تا شاید قراردادش را تمدید کند اما عدم توافق مالی سبب شد تا این بازیکن فعلا پاسخی به پیشنهاد استقلال ندهد. 

وی که پیش از این با پیشنهاد سپاهان اصفهان روبرو شده بود مدنظر مسئولان تراکتورسازی تبریز قرار گرفته تا در صورت توافق مالی با سرخپوشان تبریزی به جمع شاگردان جان‌توشاک اضافه شود.

از قرار معلوم پیشنهاد مالی محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتورسازی تبریز به مدیربرنامه های جباروف رسیده است و قرار است پاسخ تراکتورسازی تبریز را تا چهارشنبه هفته جاری بدهد.

کد مطلب 4352959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha