۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۰:۵۶

اشکانی در گفتگو با مهر:

هیچ کشتی‌گیری اجازه کم‌کاری ندارد/ به نتایج آسیایی خوشبین هستم

هیچ کشتی‌گیری اجازه کم‌کاری ندارد/ به نتایج آسیایی خوشبین هستم

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی معتقد است ملی پوشان اعزامی به بازی‌های آسیایی به خوبی می‌دانند حق هیچگونه کم‌کاری در این میدان مهم را ندارند.

علی اشکانی در پایان اردوی آماده سازی تیم ملی کشتی فرنگی با بیان اینکه تمام اردونشینان به خوبی بر وظایف و مسئولیت های خود واقف هستند به خبرنگار مهر گفت: اردوی کنونی ما روز پنجشنبه به پایان رسید و فرنگی کاران تنها یک اردوی دیگر تا زمان حضور در بازیهای آسیایی جارکارتا پیش رو دارند. کادر فنی چند روزی را به اردونشینان استراحت داده تا اینکه تمرینات نهایی و ویژه ای را از هفته جاری استارت بزنیم.

وی به انگیزه و توان بالای فرنگی کاران در طول برپایی اردوهای تیم ملی اشاره کرد و گفت: در یک جمله می توان این بچه ها را جزو باغیرت ترین و سخت کوش ترین کشتی گیران حال حاضر خواند چراکه زیر بار سنگین تمرینات پرفشار و سخت، خم به ابرو نیاوردند و با دل و جان تمرین کردند. به عنوان سرمربی تیم ملی از تمامی بچه ها رضایت دارم چون در طول تمرینات از هیچ تلاشی کوتاهی نکردند.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در واکنش به مصدومیت جزیی برخی از ملی پوشان گفت: مصدومیت و آسیب دیدگی جزیی از کشتی است و هیچگاه نمی توان ادعا کرد که کشتی گیران با ضرب‌دیدگی و آسیب همراه نیستند. خوشبختانه ما هم اکنون مشکل خاصی نداریم و فقط حسین نوری و محمدعلی گرایی با مصدومیت جزیی و قدیمی همراه هستند که طبیعتا تا زمان حضور در مسابقات با انجام اقدامات لازم به بهبودی مطلوب خواهند رسید.

اشکانی با ابراز امیدواری به کسب نتایج مطلوب در بازیهای آسیایی گفت: به شخصه به توان و پتانسیل بچه ها ایمان دارم و مطمئن باشید فرنگی‌کاران می‌توانند با نتایج خوبی همراه باشند. خوشبختانه ملی پوشان نیز بر این باورند تا با دل و جام به میدان بروند و برای شادی مردم تا آخرین حد توان خود با رقبا بجنگند.

وی با تاکید بر حمایت متولیان ورزش از کشتی گیران اعزامی به بازیهای آسیایی گفت: ملی پوشان کشتی ایران تا حد توان خود برای رسیدن به اهداف کادر فنی زحمت کشیدند و در سخت ترین شرایط هم با تکیه بر روحیه غیرت و شهامت خود به افتخارات فراوانی دست یافتند. به نظر من در این مقطع باید از متولیان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انتظار داشت که از این بچه ها حمایت کرده و آنان را با روحیه و انگیزه دو چندان راهی میدان کنند.

سرمربی تیم‌ ‌ملی کشتی  فرنگی ایران در پایان اظهار داشت: به تمامی فرنگی کاران اعزامی به بازیهای آسیایی تاکید و تفهیم شده که به هیچ عنوان اجازه و حق کم کاری ندارند و باید تا آخرین حد ممکن برای رسیدن به پیروزی تلاش کنند.

کد مطلب 4362973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha