پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۱۶

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان شرقی:

همه دستگاه ها باید تهدیدات دارایی های حوزه خود را شناسایی کنند

همه دستگاه ها باید تهدیدات دارایی های حوزه خود را شناسایی کنند

تبریز- مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان شرقی گفت: همه دستگاه ها باید تهدیدات دارایی های حوزه خود را شناسایی کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کریمی در جلسه شورای اداری شهرستان شبستر افزود: پدافند غیرعامل با برنامه ریزی منسجم و هدفمند  در حوزه تهدیدات، یک عامل بازدارنده اساسی است.

وی افزود: امروزه اگرچه فناوری و تکنولوژی های جدید هزینه ها را کاهش داده و خدمات بهینه ای را ارائه می دهد اما غافل شدن از تهدیدات این فناوری ها، جبران ناپذیر خواهد بود.

جانشین قرارگاه پدافند سایبری استان نیز اظهار داشت: به گستردگی خدمات سایبری، تهدیدات سایبری نیز در حال گستردگی و تنوع است و غفلت از این تهدیدات هزینه های سنگین در پی خواهد داشت.

علیرضا صالحی ارزیابی امنیتی شرکتها و محصولات آنها و ارزیابی امنیتی زیرساخت های مراکز حیاتی و حساس را از وظایف اصلی  قرارگاه  پدافند سایبری استان دانست.

وی ضمن تشریح محورهای امنیت و استفاده از فضای مجازی، به اهمیت و حساسیت تهدیدات سایبری اشاره کرد و گفت: برخی تهدیدات سایبری می تواند تبعات ملی در پی داشته باشد و برخی زیرساخت های حساس و حیاتی ما را دچار مشکل کند.

صالحی با تکیه بر استفاده از ظرفیت های موجود و خود باوری در این حوزه گفت: باید از زیرساخت های حساس شهرستانی مراقبت کرد و برای پایداری خدمات شبکه های رایانه ای با تهیه طرح پدافند سایبری و انجام مراقبت های اطلاعاتی و امنیتی باعث استمرار خدمات رسانی در زمان وقوع آسیب شد.

در این جلسه فرماندار شبستر و رئیس شورای پدافند غیرعامل شهرستان، با ارائه گزارشی از وضعیت دارایی های حساس شهرستان، به اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در حوزه پدافند غیرعامل اشاره کرد.

کد خبر 4400603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha