پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ شهریور ۱۳۹۷، ۲۰:۳۵

در حسینیه امام خمینی(ره)؛

مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی با حضور رهبر انقلاب برگزار شد

مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی با حضور رهبر انقلاب برگزار شد

مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی در حسینیه امام خمینی (رحمه‌الله) با حضور مردم، مسئولان و رهبر انقلاب برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای،‌ مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه‌ی امام خمینی رحمه‌الله برگزار شد.

در این مراسم که جمعی از مسئولان و هزاران نفر از مردم عزادار حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی در سخنانی با تبیین راه‌های ثبات قدم در دین، گفت: ثبات قدم به معنای ایستادگی بر موضع حق است و این مهم با خواندن دعا و نماز شب، مطالعه‌ی تاریخ ایستادگی انبیا و اهل حق و همچنین با یاری رساندن به مردم حاصل می‌شود.

آقای رفیعی، حضرت قمر بنی هاشم علیه‌السلام را الگوی ثبات قدم و استواری در دین خواند و افزود: ویژگی منحصربه‌فرد حضرت عباس علیه‌السلام، مورد مدح ائمه قرار داشتن، شاگردی در مکتب چهار امام معصوم و عَلَم‌داری سپاه حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام است.

همچنین در این مراسم آقایان انسانی و کریمی به نوحه‌سرایی بر مصائب حضرت اباعبدالله الحسین و حضرت اباالفضل العباس علیهماالسلام پرداختند.

کد خبر 4407096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha