به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر اسدی اظهار کرد: در ۶ ماه نخست امسال بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال توسط دوایر ادارات ثبت اسناد واملاک خرااسن شمالی برای دولت کسب درآمد و به خزانه دولت واریز شد.
اسدی افزود: با تلاش مجموعه همکاران و ارائه راهکارهای مناسب درآمدی برای سازمان، اداره کل موفق به نتایج مطلوب کسب درآمد برای خزانه و به سهم خود و سرعت بخشیدن به درآمدهای سازمانی شده است .
وی افزود: آمار درآمدی نشان دهنده آن است که در سال گذشته این اداره کل در ۶ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۴۱ درصدی داشته و شاید بتوان گفت این اداره کل از جمله ادارات موفق در ارائه طرح، برنامه و راهکار درآمدی برای استان بوده است.
مدیر کل ثبت اسناد واملاک خراسان شمالی بیان کرد: در ۶ ماهه سال ۹۶، بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال به خزانه دولت واریز شد که درمدت مشابه سال جاری ۶۰ میلیارد ریال سهم درآمد این اداره کل برای دولت بوده است .


نظر شما