پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲

حریف تیم ملی فوتبال ایران به دنبال سه بازیکن «دورگه»

حریف تیم ملی فوتبال ایران به دنبال سه بازیکن «دورگه»

سرمربی تیم ملی فوتبال عراق قبل از جام ملت‌های آسیا به دنبال سه بازیکنی است که ملیت عراقی دارند ولی در کشورهای ایتالیا، آمریکا و پرتغال بازی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال عراق یکی از حریفان تیم ملی فوتبال ایران در مرحله مقدماتی جام ملتهای ۲۰۱۹ آسیا است.

«کاتانیچ» سرمربی جدید تیم ملی عراق قرار است در اولین آزمون خود این تیم را در تورنمنت چهارجانبه عربستان با حضور کشورهای عراق، آرژانتین، برزیل و عربستان به میدان بفرستد.

این سرمربی همچنین چند بازیکن دورگه عراقی که در کشورهای دیگر مشغول بازی هستند را زیر نظر دارد و می خواهد برای تقویت تیم ملی این کشور، از این بازیکنان دعوت کند.

طبق اعلام روزنامه «الشرق الاوسط» عربستان، اسامه رشید بازیکنی که در لیگ پرتغال بازی می کند، یکی از این نفرات است. همچنین جستن مرام (شاغل در لیگ آمریکا) و علی عدنان که در ایتالیا بازی می کند، از بازیکنان دو رگه ای هستند که سرمربی عراق روی آنها حساب باز کرده است.

کد خبر 4426218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امیر بلورچیان DE ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۸
      0 0
      دو رگه به کسانی گفته میشود که مادر ویا پدرشان متفاوت باشد وا ز نظر DNA 50 % متفاوت باشند. شما همیشه این نکته را اشتباه درج میدهید.
    • امیر بلورچیان DE ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۰
      0 0
      واژه دورگه که شما بکار برده اید واژه غلط است در اینجا. دو ملیتی واژه درست است.