پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۵۳

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه:

مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد در ارومیه برگزار می شود

مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد در ارومیه برگزار می شود

ارومیه – رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه از برگزاری بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد مرحله کشوری در ارومیه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود  پوریوسف ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه این مسابقات با حضور ۴۰۱ شرکت کننده اوایل هفته آینده برگزار می شود افزود: دانشگاه آزاد واحد ارومیه برای اولین بار میزبانی این مسابقات را در سطح کشور برعهده دارد که جزو وظایف این دانشگاه است.

وی ادامه داد: مسابقات در چهار رشته قرائت، حفظ، ترتیل و اذان و در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه همچنین از اعزام کاروان اربعین دانشجویی به تاریخ یک آبان ماه خبر داد و گفت: برگزاری مسابقات قرآنی برای این دانشگاه افتخار بزرگی بوده و زمینه ساز ارتقای سطح دینی و فرهنگی دانشجویان می شود.

پوریوسف با بیان اینکه برگزاری مسابقات قرآن کریم راهکار مناسبی برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه و به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی است اظهارداشت: این مسابقات وظیفه سنگینی را برای عوامل امور قرآنی تعریف و تعیین می‌کند و با توجه به اینکه این مسئولیت امسال به آذربایجان غربی محول شده امیدواریم با تلاش بیشتر در راستای خدمت رسانی به جامعه قرآنی و پیشتازان در عرصه معرفت و علوم قرآنی انجام وظیفه شود.

وی بر لزوم همکاری تمام واحدها در برگزاری هرچه بهتر مسابقات قرآنی تاکید کرد و گفت: حضور چهره‌های درخشان قرآنی بین المللی در سراسر کشور که برخی نیز به عنوان مبلغ بین المللی قرآن فعالیت دارند در ایجاد انگیزه در سطح استان و شرکت کنندگان قابل توجه است.

پوریوسف گفت: برگزاری مسابقات قرآن آثار و برکات فراوانی در سطح دانشگاه خواهد داشت، باید همه زمینه را برای خدمت‌رسانی بهتر و جذب علاقمندان به مباحث قرآنی که در جریان مسابقات قرار خواهند گرفت فراهم کنیم.

کد خبر 4431999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha