۲۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۴۴

نماینده مردم گرمسار و آرادان:

جمعیت گرمسار ۸ درصد رشد داشت/ ضرورت توسعه ارتباطات ریلی

جمعیت گرمسار ۸ درصد رشد داشت/ ضرورت توسعه ارتباطات ریلی

گرمسار - نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس بابیان اینکه توسعه اقتصادی شهرستان درگرو اتحاد و همدلی است، گفت: در سال‌های اخیر جمعیت گرمسار بالغ‌بر هشت درصد رشد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کاتب پیش از ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح ساختمان جدید اتاق اصناف گرمسار بابیان اینکه این شهرستان در سال‌های اخیر شاهد رشد هشت‌درصدی جمعیت بوده است، ابراز داشت: این درحالی‌که میانگین رشد جمعیت در کشور بالغ‌بر دو درصد بوده است.

وی وجود بستر لازم برای توسعه ارتباطات ریلی را از مهم‌ترین زیرساخت‌های مطلوب این شهرستان عنوان کرد و افزود: برای ایجاد رشد ایده آل و منطقی در ابعاد مختلف توسعه شهر نیازمند برنامه‌ریزی دقیق هستیم.

لزوم حفظ وحدت در برابر دشمن

عضو خانه ملت بابیان اینکه گرمسار ظرفیت ویژه‌ای در راستای ایجاد رونق اقتصادی دارد، بیان کرد: حفظ انسجام، اتحاد مردم و مسئولان نقش بسزایی در تحقق اهداف توسعه‌ای در این شهرستان خواهد داشت.

کاتب در ادامه تصریح کرد: با توجه به شرایط سخت اقتصادی دشمن همواره درصدد ایجاد فشارهای روانی در کشور است تا ملت ایران را وادار به عقب‌نشینی کند.

وی با تأکید بر لزوم توسعه اقتصادی تأکید کرد: تنها راهی که می‌تواند ما را در برابر مشکلات ناشی از تحریم‌ها بیمه کند اتکا به توان و ظرفیت‌های داخلی است که تنها در سایه اتحاد و همدلی همه‌جانبه مردم و مسئولان میسر خواهد شد.

کد مطلب 4433068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha