۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۳۵

مدیر کل بیمه سلامت استان زنجان:

۶۷ درصد هم‌پوشانی بیمه‌ها رفع شده است

۶۷ درصد هم‌پوشانی بیمه‌ها رفع شده است

زنجان-مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان از رفع ۶۷ درصد هم‌پوشانی‌های بیمه‌ای تا به امروز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، خدیجه ابراهیم‌خانی ظهر سه شنبه در مراسم بزرگداشت هفته بیمه سلامت، از رفع ۶۷ درصدی هم‌پوشانی بیمه‌ها خبر داد و با بیان اینکه در حدود شش میلیون نفر در کشور تحت پوشش هیچ بیمه پایه‌ای نیستند، افزود: طبق برنامه پنجم و ششم توسعه، یکی از تکالیف بیمه سلامت، بحث پوشش همگانی به‌شمار می‌رود.

وی با یادآوری اینکه بیمه سلامت با اقدامات انجام داده تا به امروز توانسته ۴۰ میلیون نفر را تحت پوشش قرار دهد، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۵۳۹ هزار نفر در استان زنجان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که این میزان در حدود ۵۱ درصد جمعیت استان زنجان را شامل می‌شود.

ابراهیم‌خانی در ادامه، یکی از دغدغه‌های این اداره‌کل را بحث هم‌پوشانی بیمه‌ای اعلام و با بیان اینکه تا به امروز ۶۷ درصد از این هم‌پوشانی‌ها رفع شده است، اظهار کرد: بیش از ۲۷ هزار نفر به محض اینکه برای تمدید و تعویض دفترچه مراجعه کنند، از پوشش خدمات بیمه سلامت خارج خواهند شد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، ۲۱۰۰ نفر از افرادی هم که یارانه‌هایشان قطع شده است، از این طریق از پوشش بیمه سلامت خارج خواهند شد. علاوه بر این، ۲۶۰ مورد از همپوشانی‌ها با همکاری بیمه نیروهای مسلح رفع خواهد شد و ۳۸۰ نفر نیز همپوشانی با بنیاد شهید داشتیم که رفع می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان با اشاره به اینکه تا به امروز ۸۹ میلیون نفر در کشور تحت پوشش بیمه قرار دارند، خاطرنشان کرد: در استان زنجان ۸۳ هزار و ۹۹۲ نفر از خدمات هر دو بیمه تامین اجتماعی و سلامت استفاده می‌کردند که این دغدغه با رفع هم‌پوشانی بیمه‌ای حل خواهد شد.

کد مطلب 4439074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha