پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۱۹

مدیر کل امور رفاهی استانداری خراسان رضوی:

خدمات درمانی رایگان برای زائران مشهد ارائه می شود

خدمات درمانی رایگان برای زائران مشهد ارائه می شود

مدیر کل امور رفاهی استانداری خراسان رضوی با تاکید به آمادگی تمام دستگاه های اجرایی برای پذیرایی از زائران مشهد اعلام کرد: خدمات درمانی رایگان برای زائران مشهد ارائه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فروزان امروز در گفتگو با رادیو اربعین گفت: در تمام محل های اسکان زائران پزشک و اورژانس مهیا شده است.

وی افزود: تمام زائران مشهد مقدس در دهه آخر صفر  تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.

سخنگوی ستاد خدمات سفر خراسان رضوی همچنین با اشاره به خدمات رفاهی پیش بینی شده گفت: برای اسکان زائران ۴۲۰ مدرسه، ۹ سوله ورزشی و هشت هزار خانه مسافر در کنار مهمانپذیر ها و زائر پذیر های مشهد مقدس آماده اسکان زائران شده است.

وی ادامه داد: برای ارائه خدمات تغذیه ۲۷۶ ایستگاه مردمی ایجاد شده و نیز ۵۵۰ ایستگاه توسط شهرداری مشهد و ۵۰ ایستگاه درون شهری و برون شهری توسط آستان قدس رضوی جهت رفاه زائران دایر شده است.

مهدی فروزان با اشاره به حضور ۴۰۱ هزار زائر پیاده و بیش از چهار میلیون و ۳۰۰ هزار زائر سواره طی سال گذشته گفت: امسال پیش بینی می شود با افزایش ۱۵ درصدی، پذیرای بیش از پنج میلیون زائر در مشهد مقدس باشیم.

مدیر کل امور رفاهی استانداری خرسان رضوی در خصوص زائران خارجی نیز گفت: سال گذشته از مجموع زائران پیاده ۱۰۱ هزار زائر خارجی از کشور های افغانستان، ترکیه، آذربایجان و پاکستان را در مسیر بازگشت از پیاده روی اربعین به همراه زائرانی از سایر کشور ها و اقلیت های مذهبی را شاهد بودیم.

فروزان افزود: پیش بینی شده است اسکان و تغذیه زائران خارجی در دهه پایانی ماه صفر توسط آستان قدس رضوی انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: تا کنون بیش از ۷۵۰ هزار نفر زائر وارد مشهد مقدس شده اند که از این تعداد هفت هزار نفر را زائران پیاده تشکیل می دهند.

سخنگوی ستاد خدمات سفر خراسان رضوی همچنین به پوشش امدا. و نجات در ۸۰۰ کیلومتر از مسیر های مواصلاتی خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: پوشش امداد و نجات جاده ای در این ایام با همکاری مراکز هلال احمر ۱۰ استان کشور انجام می شود.

کد خبر 4447740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha