۲۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۴۱

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین:

۳۰۰ راهدار استان قزوین آماده خدمت رسانی در فصل زمستان هستند

۳۰۰ راهدار استان قزوین آماده خدمت رسانی در فصل زمستان هستند

قزوین- معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین گفت: ۳۰۰ راهدار با بکارگیری ۲۸۸ دستگاه تجهیزات و خودروهای سنگین آماده خدمت رسانی در جاده های استان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین نشست شورای راهداری زمستانی با حضور معاون راهداری، روسای ادارت شهرستانهای تابعه، نگهداری ابنیه راهها، نگهداری راهها و کارشناسان روز یکشنبه در محل اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بویین زهرا برگزار شد.

جواد حق لطفی معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین در این نشست گفت: ذخیره سازی و دپو ماسه و نمک برای مواقع بارش و مورد نیاز، بررسی راهکارهای ارایه شده از سوی روسای ادارات ستادی و شهرستانها جهت نگهداری هرچه بهتر محورهای مواصلاتی استان در طول بارش های زمستانی و همچنین تعمیر و نگهداری ماشین آلات و آماده بکار بودن آنها از جمله موارد مطرح شده در نشست راهداری است.

وی اظهارداشت: در طرح زمستانی سال جاری ۳۰۰ نفر از پرسنل راهداری بصورت مستقیم حضور فعال و شبانه روزی دارند و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین همزمان با آغاز زمستان با استفاده از ۲۸۸ دستگاه ماشین آلات سبک، سنگین و نیمه سنگین در ۲۶ راهدارخانه استان مستقر شده و عملیات راهداری زمستانی را انجام می دهد.

حق لطفی بیان کرد: امیدواریم با ایجاد بسترهای لازم و ارتقاء سطح خدمات راهداری بتوانیم رضایت هموطنان را در این زمینه فراهم کنیم.

در ادامه رحمانی فرماندار شهرستان بویین زهرا از ماشین آلات و پایگاه راهداران آماده به خدمت این شهرستان بازدید کرد.

کد خبر 4455269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha