پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۶:۰۸

مدیرکل اوقاف و امور خیریه اردبیل خبر داد؛

قدمت ۷۵۰ ساله وقف در اردبیل/ وقف مشارکتی نیازمند فرهنگسازی است

قدمت ۷۵۰ ساله وقف در اردبیل/ وقف مشارکتی نیازمند فرهنگسازی است

اردبیل- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: موقوفاتی در اردبیل به ثبت رسیده که مربوط به بیش از ۷۵۰ سال گذشته بوده و همچنان ماندگار است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام اکبر قیامی ظهر دوشنبه در نخستین همایش «وقف در علم و فناوری» در اردبیل افزود: برقراری عدالت اجتماعی یکی از محوری‌ترین برنامه‌هایی بوده که انبیای الهی با بعثت خود به دنبال پایه‌ریزی آن بوده و در این راستا راهکارهای مختلفی نیز از جمله پرداخت زکات، خمس و دیگر حسنات جاری از جمله وقف پیشنهاد شده است.

وی بیان کرد: چنانچه در راستای ترویج فرهنگ وقف گام‌های اساسی برداشته شود، می‌توان در فقرزدایی و توجه به نیازهای روز جامعه به موفقیت‌های ارزنده‌ای دست یافت.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با اشاره به اینکه سنت حسنه وقف نیازمند احیا است، از نیت وقف بیش از ۲۰ نفر در حوزه‌های آموزشی، تعلیم و تربیت در استان اردبیل خبر داد.

وی یادآور شد: با توجه به مشکلات اقتصادی و نیازهای روز جامعه، ترویج وقف در راستای حل قسمت عمده‌ای از مشکلات جامعه راهگشا خواهد بود.

قیامی بر ایجاد وقف‌های جدید بر اساس نیازهای روز جامعه تأکید کرد و گفت: در راستای فقرزدایی نیز می‌توان با بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه و توجه مضاعف به حوزه علم و فناوری گام‌های اساسی برداشت و در این مسیر نباید از ظرفیت وقف‌های مشارکتی غافل شد.

وی یادآور شد: در احیای موقوفات تاکنون اقدامات ماندگاری انجام شده که از آن جمله می‌توان به مباحث حقوقی، ثبتی و ارتقای بهره‌وری با لحاظ دقت و سرعت لازم اشاره کرد تا آثار و برکات وقف را به خوبی به جامعه نشان داده و مردم نیز با این سنت نیکو آشنا شوند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل تصریح کرد: دانشجویان به عنوان چشم‌بینای جامعه با فرهنگسازی مناسب برای ترویج وقف پیشگام شده و برای فراگیرشدن این اقدام باید از توانمندی و ایده‌های نوین خود بهره گیرند.

کد خبر 4456473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha