به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی در خطبه های نمازجمعه ساری با اشاره به اینکه وضعیت کارهای روزمره مازندران حالت رکود یافته است از وزارت کشور و دولت خواست تا زودتر تکلیف استاندار مازندران را روشن کند.
وی با تقدیر از قوه قضاییه در مجازات و اعدام سلطان سکله و همدستش از مسئولان دستگاه قضایی خواست تا بازار و اقتصاد کشور را مهار و با اخلال گران اقتصادی برخورد کنند.
وی همچنین با اشاره به تشدید تحریم های آمریکا علیه ملت ایران اسلامی خطاب به ترامپ گفت: این تهدیدها علیه جامعه دینی و حسینی فایده ای ندارد زیرا مردم ما با بصیرت هستند و توطئه های دشمنان را می شناسند.
نماینده ولی فقیه در مازندران باتاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت های داخلی برای مقابله با تحریم ها خطاب به ترامپ اظهار داشت: دیگر طاغوت و رژیم ستمشاهی برنمی گردد و باید ترامپ بداند که زمانه دیگر به عقب بازگشت نخواهد کرد.
امام جمعه ساری همچنین به پیروزی های مردمان و مبارزان فلسطین علیه رژیم غاصب اسرائیل اشاره و اضافه کرد: زلزله سیاسی در رژیم صهیونیستی رخ داده است و شلیک حدود ۵۰۰ موشک ظرف دو روز به سمت شهرک های صهیونیست نشین، پوژه رژیم غاصب را به خاک مالیده است.
آیت الله طبرسی در بخشی از سخنانش اوضاع و وضعیت مردم یمن را در سه سال گذشته اسفبار خواند و گفت: وحشی ترین و ظالمانه ترین تحریم غذا و دارو علیه مردم یمن صورت گرفته است اما استکبار بداند این قرن، قرن غلبه مستضعفان بر مستکبران است و وعده الهی محقق می شود.


نظر شما