علی پهلوان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در این دوره که با حضور ۸۶ نفر از مربیان شهرستانی و ۹ نفر از مربیان استانی طرح دادرس در اهواز برگزار شد، شرکت کنندگان با آخرین تغییرات سرفصل ها و روش تدریس مطالب آموزشی امداد و نجات در مدارس و آموزشگاه ها آشنا شدند.
وی با اشاره به اهمیت ارائه مطالب امدادی به دانش آموزان در راستای طرح دادرس افزود: این دوره آموزشی با هدف همگون سازی، یکسان سازی و هماهنگی در روش های ارائه مطالب امدادی در مدارس و با حضور شهریار مزیدآبادی از مؤلفان کتب امداد و نجات در اهواز برگزار شد.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان تصریح کرد: آشنایی با نهضت صلیب سرخ، پناهگیری و خروج ایمن، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، احیای قلبی ـ ریوی، خونریزی، پانسمان و بانداژ، شکستگی و آتل بندی، حمل مصدوم، اطفای حریق و اسکان اضطراری از جمله سرفصل های این دوره به شمار می رود.
پهلوان در پایان عنوان کرد: شرکت کنندگان پس از ارائه مطالب به صورت شفاهی، سرفصل های مذکور را به صورت عملی در مجتمع امدادی هلال احمر خوزستان اجرا کردند.
نظر شما